maanantai 15. heinäkuuta 2013

paljon lisää kisakuvia Nastolasta

Hirmupaljon oon saanut kuvia Nastolasta, kiitos kaikille kuvaajille :)! Tiedostan omat istuntavirheet, joten niistä ei erikseen tarvitse sanoa. Mulla menee tosi herkästi kaitsun selässä pohkeet melkein vyön väärälle puolelle, pitää niihin yrittää kiinnittää enemmän huomiota. Parissa kuvassa mulla on hirveä könöselkä, mutta se johtui suurimmaksi osaksi siitä, että jäin parissa hypyssä vähän jälkeen. Oli siellä aika paljon hyviäkin hyppyjä!

tästä alaspäin kuvat © Elina Kettunen, kunnes toisin mainitaan.

vasemmalla Sirkku ja Dandy, hävisin Sirkulle vain 0,5 pisteellä :D (linkki sirkun blogiin)tästä alaspäin kuvat © Milla Lankinen, kunnes toisin mainitaan.

tästä alaspäin kuvat © Roosa Kuisma


vasemmalla Soila ja Squrre (linkki Soilan blogiin) keskellä Sirkku ja Dandy (linkki Sirkun blogiin) oikealla mie ja Kaitsu
Kiitos Sirkku ja Soila kisaseurasta :)!

6 kommenttia:

 1. Hienosti menitte, olis kiva jos tekisit tästä Kaitsusta jonkin postauksen missä kertoisit siitä kaikkea, ikä, rotu, säkä, taso, kenen tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kyllä voin toteuttaa Kaitsusta tuollaisen kattavamman postauksen :)

   Poista
 2. Aijaa säki olit siellä ! :D taisinpa tunnistaa sut siinä varjosessa paikassa miss oli niit puomeja pidin siin yhess vaiheess semmost mustaruskeeta ponia :DD en kyllä nähny miten menitte :/ olitko molemmmissa luokissa ? :) siinä toisessa luokassa voitti semmonen valko - ruskee heppa ja vappu niminen tyttö. Sen kans samalta tallilta. Sori kauhre avautuminen , mutta olisinpa tunnistanut siellä kisoissa :v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :) Menin Kaitsulla 70cm ja 80cm ja tosihyvin meni! Kiitos paljon kommentistasi. Ensikerralla sitten ;D

   Poista
 3. en haluis sanoa tätä mut mua häiritsee kun lähes kaikkissa kuvissa näyttää että istuisit esteen päällä satulassa ? en tiiä huomaatko sitä ite kun mainitsit vaan pohkeista ja joistain istunta virheistä mut toi on kuitenki aika paha .. mut vähän kannattaa kiinnittää tähän huomiota jotta hepan selkä pääsee liikkumaan ..

  mut oli tuolla hyviäkin hyppyjä ! (: kyllä se siitä, tsemppiä jatkoon .. kukaan ei ole täydellinen, en ole minäkään. siksien osannut pyyntöäsi noudattaa ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) huomasin kuvia katsoessa saman että olen siellä esteen päällä perse penkissä. Itse en sitä selästä huomaa niinkuin en myöskään sitä pohkeen paikkaa. Luulen sen kuitenkin johtuvan siitä, että kun mulla on pohje edessä niin en pääse kunnolla kevyeeseen istuntaan. Toivon mukaan saisin nämä molemmat asiat kytkettyä pois :D

   Poista