tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kuvia eiliseltä: vinski ja pari pappaa

Tosiaan Tanja tuli meille eilen joskus kahden aikoihin ja lähdettiinkin heti tallille. Käytii hakemassa Vinski sisälle ja Tanja sitä harjaili sekä paijaili. Laitettiin Vinski kuntoon ja Tanja lähti sen kanssa kentälle ilman satulaa ja mie kuvailin niitä. Siitä mulla nyt ei mitään ihmeellistä kerrottavaa ole, mutta käykääpäs lukemassa Tanjan oma blogi ;) Sieltä löytyy tarkempaa analyysia ekasta päivästä.


Tanjan ratsastuksen jälkeen hengailtiin vähän aikaa muuten vaa tallilla, tehtii iltatallia valmiiks ja sen sellaista. Illemmalla käytiin hakemassa Munkki ja Tomi harjattavaski ja saatiinkin idea mennä kuvailemaan niitä pellolle. Oon jo pitkän aikaa halunnu saada yhteiskuvan molemmista poneista ja vihdoinkin se toteutui! Ponit eivät oikein malttanut seisoa paikoillaan, kun turvan alla oli niin mehevän näköistä vihreää ruohoa.. Saatiin kuitenkin hyviä kuvia!

1 kommentti:

  1. http://rambojaemmi.blogspot.fi/2013/07/blogiarvostelut-tulevat-tassa.html

    --> Blogisi on ARVOSTELTU blogiarvostelussani! Käyhän kurkkaamassa ja ilmoita mielellään kommenttikenttään, että olet nähnyt arvostelun!

    Kiitoksia osallistumisesta!

    - Emmi, http://rambojaemmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista