lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kotkan meripäivät ja Ri-Ra:n seuraesteet !

vas. Munkki lähdössä keskiviikkona töihin! oik. meille tuli uusi kissa :)

Tanja ja sen uusi paras kaveri :)

Moikka! Mulla on aika paljon taas kuvia nyt parilta päivältä, joten jätetään selitykset pienemmäksi. Keskiviikkona päivällä, manattiin Tanjan kanssa ku ei päästäisi katsomaan meripäiville cheekiä. Kuitenkin meidän onneksi Riina kysyi meltä haluaisimmeko lähteä ja nopean suunnittelun jälkeen homma oli reilassa! Pääsin ensimmäistä kertaa katsomaan livenä cheekiä ♥ Oltiin koko keskiviikko ilta Tanjan kanssa fiiliksissä ja teki mieli kiljua. Käytiin torstaina aamulla liikutamassa Helka ja sieltä jatkettiin matkaa Kouvolan keskustaan odottelemaan Riinaa. Käytiin subissa syömässä ja lagaltiin pitkät ajat ennen junan lähtöä.

bussissa menossa Kouvolaan !

Tanja ja Helksu ;)

Subin vessassa, kiitos Riina salakuvailusta ;D ps. sori ku lainaan kuvaa :)


Meillä oli huippuhauskaa koko reissun ajan, vaikka toiaankin jouduttiin odottelemaan monen monta tuntia ennen cheekiä. Oltiin porttien luona melkein ensimmäisiä ja saatiin ihan mahtavat paikat! Eturivissä keskellä, parempaa en olisikaan voinut toivoa. Ennen cheekiä oli kaksi bändiä soittamassa, ypö-viis ja klamydia. Ypö-viidestä tosiaankan tullut mun lempibändiä, mutta kärsivällisesti jaksettiin odottaa koko se aika, kun se soitti. Oli vähän noloa ola eturivissä, kun ei siihen aikaan siellä ollut melkein ketään.. Ypö-viiden jälkeen oli puolen tunnin tauko, jonka jälkeen oli klamydia. Ylläyin positiivisesi klamydiasta ja sen esityksistä jäikin positiivinen mieli :) Olisi ollut kivempi osata jotakin sanoja, mutta pikkuvikoja!Klamydian jälkeen oli taas puolen tunnin tauko ja tauon aikana mun päässä alkoi pyörimään koko ajan sanat "ihan kohta" ja "cheek".. Olin ihan täpinöissäni ja minuutit tuntuivat matelevan osi hitaasti. Lavalle astui esiin illan juontaja ja siinä vaiheessa kaikki alkoivat kiljumaan kuultuaa cheekin saapuvan kohta paikalle. Porukkaa oli tullut ihan sikanaan lisää, mutta sinnikkäästi pysyttiin eturivissä, vaikka ahdasta olikin! Näin lavan taakse vilauksen cheekistä ja mun jalat alkoi tärisemään ihan hullunaan. Multa meinasi oikeasti lähteä jalat alta - oli pakko ottaa aidasta tukea, että pysyin pystyssä.. Sitten se tapahtui, cheek astui lavalle ja kaikki (=mukaanlukien minä) huusivat kiljuivat täysii. Mä en oo ikinä ollut näin innoissani ku tästä, cheek oli ihan huippu alusta loppuun asti ♥ Jalat huusivat hoosiannaa ja ääntä ei lähtenyt yhtään keika jälkeen, oli kyllä jokaisen sentin arvoista! Mun on vaikeaa pukea ajatuksia sanoiksi, pitäisi itse kokea.. Parasta ikinä ♥ Kiitos Tanjalle ja Riinalle seurasta ja siitä kun saatiin toteutettua tää päivä !!

jotain niin parasta ♥

Perjantaina Tanja lähti meiltä, mä tein iltatallin. Tokkolassa oli muutaman viikon ajan tallipaikalla yksi heppa ja he lähtivät takasin kotiin perjantaina. Omistajat olivat tosi mukavia ja pakko sanoa, että vähän tuli haikea mieli heidän lähdettyä pois. Saatiin Ilonan kanssa heiltä kortit ja suklaalevyt, kiitos tosi paljon jos satutte lukemaan tämän :) Toivotin heille hyvää matkaa ja toivottavasti tulevat uudelleen tokkolaan! Illalla lähdin Annille yöksi, koska lauantaina kisat.


LAUANTAI 27.7. Ri-Ra:n seuraestekilpailut - Kaj

Herätyskello soi puoli seitsemän ja reippaina viemään hevoset ulos, sisälle syömään ja laittelemaan omat kamat päälle. Oltiin pakattu auto jo edellisenä päivänä melkein kokonaan valmiiksi, niin aamulla ei tarvinnut tehdä niin paljoa. harjailtiin ponit, tsekattiin kamat ja auto starttasi pihasta puoli yhdeksän aikaan. Perillä oltiin vähän ennen puoli 11 ja käytiin heti ilmottautumassa ja katsomassa rataa. Rata oli helppo ja opin sen hetkessä. Eikun vaan poni kuntoon ja verkkaamaan. Mulle tuli vähän kiire, enkä kerennyt ottamaan kuin vähän laukkaa toiseen suuntaan ennen radankävelyä. Kävin nopeasti kävelemässä radan kunnes huomasin.. Mun saappaat menivät rikki, vetoketju lähti jotenkin irti eikä sitä saanut takaisin paikoileen -.- Mulle tuli pikkainen paniikki siinä tilanteessa, menin radankävelyn jälkeen hyppäämään risoilla saappailla kaksi estettä aika kiireellä ja vaihdettiin sitten Annin kanssa kenkiä ja hyppäsin radan Annin ratsastuskenkgissä ja chapseissa.


Lähdin radalle toisena ratsukkona ja päästiin kentälle odottelemaan ensimmäisen ratsukon suorituksen ajaksi. Kaitsu vähän steppaili siinä, mutta sain sen pysymään hetkittäin rauhallisesi paikoillaan. Meidän rata oli ihan Ok, olisi voinut olla paljon parempikin, mutta tokaksi 80cm radaksi meni hyvin. Arvosteluna oli ihanneaika ja radan aikana musta tuntui, että oltaisiin menty ihan hirveän kovaa vauhtia, jonka takia jäin himmailemaan.. Paikat ei kaikille osunu ihan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta selvitettiin kaikki esteet ilman pudotuksia tai kieltoja. Mun himmailun takia meille kuitenkin tuli kaksi virhepistettä ihanneajan ylittämisestä.. Pääasia kuitenkin, että selvittiin puhtaasti maaliin :) Kaitsu teki taas parhaansa ja korjaili mun virheitä! Katsottiin vielä Annin ja Naken 80cm ja 90cm. Heidän ekassa luokassa putosi harmillisesti viimeinen este, mutta 90cm he tulivat toiseksi häviten vain sadasosa sekunnilla voittajalle! Hieno Naksutin ja Anni ;)Pisteet sille, kuka jaksoi lukea mun pitkät stoorit!! Alkaa tässä jo omat aivot ja kädet ylikuormittumaan tästä kirjoittamisen määrästä :D Ensiviikolle taas luvassa kaikkea jännää, jos vain suunnitelmat onnistuu.. Mulla enää 1,5 viikkoa lomaa ja sitten onkin aika palata koulun penkille.. Viimeeksi olen koulussa istunut 2012 Marras-Joulukuussa? Asikkalan hevoslinja kutsuu !

8 kommenttia: