maanantai 29. heinäkuuta 2013

Koulun aloitus - pohdintaa blogin jatkosta

Monet lukijat tietävät jo, mutta niille ketkä ovat uusia lukijoita, ajattelin kertoa teille vähän laajemmin, mitä syksyllä tapahtuu. Aloitan 8.8. Asikkalassa opiskelut hevosenhoitajaksi. Meiltä Asikkalaan on sen verran pitkä matka, että asun koululla viikot ja viikonloput/lomat olen kotona. Välillä on myös niitä talliviikkoja, jolloin en pääse edes viikonlopuksi kotiin.. Siellä mä en varmaankaan tule päivittelemään blogia kovinkaan usein, eli postauksia saattaa tulla ehkä noin 1-2 kertaa viikossa.

Lopetan tällä viikolla Helkalla käymisen, joten siitäkään ei tule enää postauksia (muuta kuin ehkä jotain muistoja). Kaitsullakin joudun valitettavasti lopettamaan, koska minulla ei ole aikaa ja pääsisin vain joskus viikonloppuisin. Aion käyttää viikonloput kavereiden kanssa olemiseen ja tokkolassa käymiseen. Tokkola on mulle se kaikista tärkein paikka, josta ei aio luopua mistään hinnasta. Käyn siellä niin paljon kuin vain mahdollista.

pari kisakivaa lauantailta, molemmat © Viivi Väänänen

Tietysti saattaa tulla päiviä, jolloin lähden käymään Helkaa ja Kouvolan kavereita moikkaamassa sekä päiviä jolloin menen Kaitsua tervehtimään. En kuitenkaan lupaa, että niitä tulee ja jos tulee, niin kuinka usein..

Blogin sisältö tulee muuttumaan aika radikaalisti, sillä nyt mulla on paljonkin kerrottavaa, mutta koulun alkaessa mun "elämä" tyssää siihen.. En usko, että mulla hirveästi on mitään kerrottavaa koulunkäynnistä, mutta yritän tehdä koulustakin postauksia silloin tällöin.


En oikein tiedä mitä mieltä itsekään olen. Mua tavallaa pelottaa mennä sinne kouluun, mutta toisaalta olen innoissani ja kovasti suunnittelen miten keskityn koulunkäyntiin. En tiedä miten hyvin mä siellä jaksan, koska en ole mikään sosiaalisin ihminen ja siellä mun pitää asua asuntolassa, joka on täynnä nuoria tyttöjä. En oo mikään hirveen hyvä tutustumaan ihmisiin ja vetäydyn helposti vaa kuoren alle piiloon.. En kuitenkaan oo mikää hirvee riitelijä, mutta saapi nähdä miten mä siellä tulen toimeen :D

Jos joku teistä on tulossa Asikkalaan johonkin linjalle, niin kertokaa toki!
Onko muilla samantapaisia kokemuksia, että koulun aloituksen takia on pitänyt luopua jostakin asiasta?

10 kommenttia:

 1. Mä oon tulossa asikkalaa, mut eläintenhoitajapuolelle. Kävin myös hevostenhoitajien pääsykokeissa, mut hain ykkösenä eläintenhoitajalinjalle ja sinne pääsinkin.
  Mä aion käydä kotoa, koska asun padasjoella, nii en vissii ees ois saanu asuntolapaikkaa, ku asun nii lähellä. Sit mul on kans mun siskon heppa liikuteltavana, nii pitää käydä melkein joka päivä sekin ratsastaan :D

  VastaaPoista
 2. Jatka ihmees blogii! Tee vaik täst sellai heppa/lifestyle blogi!! Oot yks mun lempi bloggaajist nii et voi lopettaa!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että blogini on mieluinen :')! Jatkan tätä niin hyvin kuin pystyn vaan!

   Poista
 3. Mut mie oon onneks siellä ekan kuukauden siun henkisenä tukena! ;D

  VastaaPoista
 4. asikkala on mahtava paikka ♥ ollaan siellä mökillä aina välillä :3 ei liittyny oikee sun kysymyksee mut joo.. :D

  VastaaPoista
 5. Se on Viivi Väänänen ;)

  VastaaPoista