lauantai 27. lokakuuta 2012

ensilumi, peltohypyt, hurja poni !

Olin eilen taas tokkolassa, kun aluksi minun piti mennä kuvaamaan Annia ja Nettaa, mutta aamulla alkoikin satamaan lunta ! Kyllä, tänne Jaalaan siis satoi eilen ensilumi ja kyllä sitä muutama sentti tuli :D Toisaalta talvi on tyhmää aikaa, kun on kylmä ja tiet ovat jäässä, mutta on talvessakin joitain hyviä puolia ! Esimerkiksi minun synttärini ovat talvella ;) Tässä muuten olisi myös tämä eilen tehty video kaveristani Riiasta ja hänen entisestä vuokraponistaan Maarasta.


Mentiin Ilonan kanssa tallille kahdentoista aikoihin ja oli yksi tunti kahdelta. Siinä rupateltiin jokunen aika Emilian kanssa ja kun Ilona lähti ajamaan poneja aloitimme vessan tyhjennys -projektin.. Tallilla ei ole kunon vessaa vaan se pitää tyhjentää lantalaan.. Eipä siitä mitään tullut, kun oli päässyt täyttymään niin paljon, että painoi ihan liikaa meidän voimille :F Kaiken lisäksi naurettiin vedet silmillä koko ajan, niin se ei auttanut aisiaa yhtään.. Ei jaksettu kantaa sitä loppuun asti ja jätettiin matkan varrelle :D (kaikki varmaan halusi tietää tämän asian..)

lisäilen jotain vanhoja kuvia, kun ei oo uusia nyt kuvailtu :D

Kellokin alkoi näyttämään sen verran paljon, että tunti alkoi kohta. Mentiin talliin laittamaan Eppua ja Munkkia kuntoon ja kun ratsastajat tulivat lähdimme aluksi taluttamaan niitä maastoon. Käveltiin noin puolen tunnin lenkki maastossa ja sen jälkeen he menivät vielä puoleksi tunnille kentälle. Siinä vaiheessa minä häivyin mökkiin lämmittelemään!

joskus pari kuukautta sitten ?

Tunnin jälkeen vietiin ilonan kanssa kavaletti pellolle ja lähdettiin laittamaan hevosia kuntoon. Emilia Vinskillä, Ilona Minnillä ja minä Epulla matkasimme pellolle. Ponit olivat ihan innoissaan kun oli lunta pellolla! Siinä hetken aikaan yritimme verkata niitä ja jonkun ajan kuluttua aloimme päästelemään vähän höyryjä. Eppu sinkosi täyteen vauhtiin ja painoi hirveästi kädelle, että oli vaikeuksia saada se pysähtymään :D Vinski ja Minnikin tulivat hurjaa vauhtia ! Alettiin hyppäämään kavalettia kumpaakin suuntaan ja siitä Eppu ei enään innostunut niinkään, muuta kuin esteen jälkeen hirmu kiihytys toiseen päähän..

minni ja minä viime talvena lumihangessa :D videolta !

Muutamien hyppyjen jälkeen katsoin hyvän kohdan  ja alettiin hyppäämään pikkuruisen ojan yli. Eppu meni tosi hyvin sitä enkä itsekkään jäänyt ohjaa repimään ! Emi ja Vinski tulivat perästäni, niin en tiedä tarkkaan mitä tapahtui, mutta ainankin sen näin kun Emi lentää hienossa kaaressa Vinskin selästä alas.. :D Vinski tyytyväisenä rupesi syömään heiniään kun me naurettiin mahat kippurassa sille.. Vaihdettiin Emin kanssa ja mie pomppasin Vinskin selkään. Vinski oli ihan innoissaan kun nostin laukan ja painateltiin vähän aikaa peltoa. Otettiin muutama hyppy ojalle ja kavatille, jonka jälkeen ruvettiin loppuverkkaileman heppoja. Oli kivaa ♥

tääki on pari kuukautta sitten ?

6 kommenttia:

 1. uusia kuvia, kiitos, muute ei ees jaksa lukee :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä tulee aina kun saan kuvaajan. Itse en omista kameraa ja Ilonankin kamera alkaa olla jo sen verran vanha, ettei niistä saa mitää selvä. Ja harvemmin Ilona jaksaa tokkolassa minua kuvailla. Jaalaan on vaikeaa saada kuvaajaa, sillä tämä paikka on niin kaukana kaikesta :D Kouvolassa, kun olen Helkalla ratsastamassa arkipäivisin, niin on sen verran jo myöhä ettei uusia kuvia saa otettua. Viikonloppuisin jos olen Helkailemassa niin silloin on mahdollisuus vielä saada kuvia :).

   Poista
 2. no älä heti ala itkee ku sanon faktoja! miks sit kirjotat jos et kestää mtn kritikkii :00 holohoij

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tota kommenttia kritiikkinä ottanu saatika ruvennut itkemään, mutta mutta kerroin vain miksi uusia kuvia ei niin usein tule :D

   Poista
 3. kuka toi emilia on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tokkolassa aiemmin opettajana, mutta lähti pois ammattikorkeakoulun aloitettua. Nyt hän oli syysloman lomittamassa täällä taas ja piti samalla tunteja :)

   Poista