keskiviikko 3. lokakuuta 2012

minni yritti tappaa mut. part 253

Viime postauksessa sanoin, että olisin Sunnuntaina kotona. No, en kuitenkaan ollut vaan meninkin tokkolaan. Päivän tunnit oli suurimmaksi osaksi peruttu sateiden takia, joten lähdin näyttämään nykyiselle tuntien pitäjälle maastoja. Mie lähdin Minnillä ja (Janina/Janita ??) lähti Vinskillä. Näytin sille ne perusmaastot, mitä tuntiratsastajien kanssa mennään joten ei ollut mitenkään erikoinen maasto. Kummatkin ponit olivat ihan asiallisesti :).

Maanantaina olin kotona, kun taas Tiistaina tulin Kouvolaan. Jenna ei tullut tallille kun on kipeä, joten olin Ellan kanssa. Aluksi menin kyllä edeltä ratsastastamaan Fasun ja tappelinkin sen kanssa 45 minuuttia, että sain sen rauhalliseksi käynissä ja ravissa. Eipä siitä kuitenkaan mitään tullut :D.. Aloitin myös tekemään videopostausta, mutta sitten se vähän jäi kun Ella tuli, joten saatte hiukan vajaan videon.. Kun Ella tuli lähdettiin ratsastamaan Helka ja Viki. Helka oli jo hiukan parempi kuin viimekerroilla, mutta silti oli hiukan hidas pohkeelle. Laukka kuitenkin pyöri tällä kertaa, jeij! Ei menty pitkää reeniä näiden kanssa, tehtiin iltatalli ja mie häippäsin Jennalle yöksi.  
EDIT: Ette tänään vielä saa "videopostausta", mutta ehkä joskus, jos sen jaksan tehdä..
Keskiviikkona lähdin Jennalta aamupäivästä ja menin tokkolaan. Lupasin siivota karsinat ja tehdä iltatallin pitkästä aikaan. Nyt kyllä muistui taas mieleen, miksi en ole niitä pitkään aikaan tehnyt. Liian rankkaa minulle :D Kävin ratsastamassa Minnilläkin ja tää kertoo kaiken (ei oo eka kerta, ku se tekee näin) :


Käytii siis Minnin kanssa aluksi kentällä alkuverkat, jonka jälkeen lähdin maastoon. Eipä kauaa keritty menemään, kun poni pomppasi pusikkoon ja tietenkin tunkeutui kahden lähimmäisen puun välistä, mistä minä en enään mahtunut.. Melkein putosin, mutta selässä kuitenkin pysyin ja polvi vähän kuoli siitä. Sieltä sitten tallusteltiin takaisin tallille.

Huomenna menen sinne Oravalaan ja perjantaina varmaankin tokkolaan. Viikonlopusta en vielä tiedä muuta kuin, että Ilona täyttää 14v <3 Parin viikon päästä olisi myös mätsärit, mihin menen Ollia esittämään :)

3 kommenttia:

  1. kiitos tosi paljon tosta bannerista!:) tuli odotettua parempi lopputulos! kiitos:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Kiva kuulla että siitä tuli mieluinen!

      Poista