lauantai 6. lokakuuta 2012

uusia tuttavuuksia :) + videopostaus!

Tässä olisi se videopostaus, minkä lupasin teille silloin kun olin siellä Kouvolassa. Jenna kiltisti teki tämän minulle, sillä itse en ole mikään vegasin huippukäyttäjä joten kiitokset Jennalle !! Tämäkin jäi hieman vajaaksi, sillä kuvausinto tyssähti, kun Ella tuli kanssani tallille :D Ratsastusmateriaaliakaan ei hirveästi ole, kun säädin kameran kanssa, eikä se ottanut kuin sekunnin pätkiä xdKävin eilen siis siellä Oravalassa päin tutustumassa lämppäriruuna Hamiin sekä shettisori Pontukseen. Mukavia poneja molemmat olivat ja siellä sitten rupean jatkossa käymään! Tallin omistaja Heidi näytteli aluksi vähän, mistä löytyy mitäkin ja sen jälkeen rupesin harjailemaan Hamia. Harjauksen jälkeen varusteet päälle (länkkärisatula ja -suitset) ja sitten pellolle. Hami oli tosi reipas, mutta pysyi silti hyvin kuulolla ja sitten kun poika vähän rauhottui, niin se alkoi menemään tosi nätisti! Vaikka Hami onkin ruuna, se käyttäytyy todella tammamaisesti :'p Käveltiin tosi paljon ja ravattiinkin jonkin verran. Laukkaa otin vain lyhyet pätkät kumpaakin suuntaan, saadakseni vähän tuntumaa siihen (: Ratsastuksen jälkeen paljon kehuja Hamille ja loimi päälle!

Sen jälkeen Heidi kertoi shettiksestä, kun se oli eilen vähän kokoajan kuulemma possuilut.. Siinä se sitten ehdotti sivussa, että mie kokeilisin mennä sillä, että miten se menee. (Kuinka vaikeaa on vaikeaa sovittaa shettikselle suitsia xd) Saatiin laitettua Pontus kuntoon ja menin sen kanssa pellolle. Muuten Pontus käyttäytyi todella hyvin, mutta yritti jatkuvasti jäädä syömään... Raippaakaan minulla ei ollut, niin siinä sitten olinkin, kun poni pysähtyi syömään :D.. Kävelin aika paljon ja hetken ravailin ja kun Pontus tuntui hyvältä, niin annoin sen kävellä loppukäynnit.

Siinä sen jälkeen rupateltiin hetkinen ja sovittiin, että menen huomennakin sinne :) Siitä sitten lähdin odottamaan bussia pysäkille, kunnes tajusin, että se olikin pikavuoro eikä pysähtynyt sille pysäkille.. Onneksi iskä pääsi hakemaan :p


Tänään menin sinne taas koulun jälkeen ja tällä kertaa liikutin vain Hamin. Ajattelin, että Hami olisi rauhallisempi kuin eilen, mutta se tuntui enemmän häseltävän tänään.. :D Mentiin vain käyntiä ja ravia, sillä pelto oli vähän märkä, niin en uskaltanut laukata. Sain kuitenkin Hamin rennoksi ja mukavaksi, mihin oli hyvä lopettaa! Siivosin vielä sen karsinan ratsastuksen jälkeen.
2 kommenttia:

  1. Haha, toi on kyl hyvä videopostaus :DD Onpas suloinen merkki toisella ♥ Pontuksest kans kuvii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep nii on, iha paras xdddd♥ Miekiii tykkään tost ton merkistä paljon ja Pontuksest tulee kuvii heti kuha saan niitä siltä Heidiltä :)

      Poista