sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Voitto kotiin mörköestekisoista !

Olimme tänään Helkan kanssa siis Suursuon mörköestekisoissa, ja hyvin meni ;)! Aamulla mulle nousi kauheat paineet, kun Ella soitti ettei pääsekkään kisoihin koska hän oli kuumeessa. Jouduin siis lähtemään yksin, no kuitenkin sain onneksi Sirkun ja Tarun henkiseksi tuekseni sekä auttamaan muuten - Superkiitos heille avusta ♥ !


Kun olin harjannut aamulla Helkan ja aloin viemään tavaroita autoon, niin Helka rupesi vaa riehumaan narujen päässä ja vetäisi toisen puolen narun lukon rikki ? Ei ole tyypillistä Helkaa (hetken jo mietin onko kaikki kunnossa!) Siitä sitten lähdettiin kohti "areenaa" :D Kisapaikalla Helka käyttäytyi paremmin ja saatiin hyvin kisavarusteet päälle. Meillä oli tänään hiukan erilainen 'tyyli', koska sai laittaa erilaista päälle halloweenin kunniaksi ;D Ilonan ehdotuksesta laitoin ravipuvun (montéhousut, kypäränpäälinen+lasit ja ajotakki) ja Helkalle sinivalkoisen rintaremmin !


Rataa kävellessä se näytti melko helpolta, paitsi vikalle esteelle tuli kauhean jyrkkä tie. Pari estettä siellä pelotti minua, että Helka kieltää niille satavarmasti, mutta hyvin se hyppäsi ;)! Verryttelyssä Helka eteni tosi reippaasti ja saatiin heti hyvät hypyt esteille! Lähdin hyvin mielin radalle :)


Radalla Helka liikkui hyvin eteenpäin ja aina tilaisuuden tullen kiihyttelin :D Tulimme enimmäkseen aika lähelle hypyissä, mutta onneksi Helka selvitti jalkansa esteistä yli ! Radan jälkeen tärisin vain ja kauhea puhina, kun en ollut radan aikana hengittänyt yhtään.. Minua oikeasti jännitti paljon tuo rata ! Katselin loput radat katsomosta ja ajattelin, että yksi ratsukko meni ainankin edelleni - meni se sen verran nopeaa vauhtia ja vieläpä iso hevonen. Kuinkas ollakkaan me voitettiin Helkan kanssa ! Yllätyin todella paljon palkintojen jakoon mentäessä, että minä voitin ! Ei aika ero suuri ollut sillä minun aikani oli 0.56,00 ja toiseksi tulleen hevosen aika oli 0.56,31 :D
Paljon rapsutuksia ja leipiä palkintojenjaon jälkeen ja sitten vain poni koppiin ja takaisin tallille Vikin ja Fasun luo ! Purin kamat, vein Helkan ulos, siivosin karsinat ja lähdin takaisin Jennalle. Pistin videon latautumaan youtubehen, söin ja lähdin takaisin tallille viiden aikaan :D Kävin kävelemässä Fasun kanssa ~15min pellolla ja oli ihanan tunnelmallista, kun kuu paistoi kirkkaana taivaalla :') kaunista! Juha oli auttamassa koko ajan tallissa niin sain tehtyä iltatallin vähän aikaisemmin. Sieltä poljin takaisin Jennalle ja kohta pitäisi lähteä kotiin !8 kommenttia: