perjantai 19. lokakuuta 2012

maastoilua, hyppäämistä ja töppöset!

Heippa! Pakko tulla nyt kirjoittamaan tästä ja eilisestä päivästä, nimittäin viikonlopun jälkeen maanantaina tai tiistaina on tulossa pidempää postausta viikonlopusta. Viikonlopun suunitelmat ovat sellaiset, että lähdemme Ilonan kanssa yhdelle tutun tallille "hevosvahdeiksi" ja pääsemme ratsastamaan hänen hevosillaan. Sunnuntaina olisi myöskin tarkoitus käydä katsomassa Hemmoa♥ ja käydä eräillä toisilla tutuilla ratsastamassa hänen hevosillaan. Joten, paljon hevosia tiedossa viikonloppuna! Palaamme sieltä tosiaan sitten maanantaina päivällä, jolloinka ehkä saattaa tulla postausta (epäilen).. Hyvää syyslomaa teille lukijoille, keillä se on samaan aikaan kuin meillä täällä <3

Nää ajat takasin, kiitos <3

Tosiaan torstaina suunitelmiin tuli pikkuinen muutos ja meidän luokkalainen Mira tuli mukaani Oravalaan hevostelemaan. Lähdettiin lyhyelle maastolenkille Hamilla ja Pontuksella ja mie menin Pontuksella ilman satulaa! Voittajafiilis tuli, kun Pontus ei temppuilut yhtään :) Mira meni Hamin kanssa länkkärisatulalla. Kierrettiin se noin puolen tunnin lenkki ja mentiin kaikkia askellajeja rauhalliseen tahtiin. Molemmat ponskit käyttäytyivät hyvin ja Mirakin näytti tykkäävän Hamista, hienoa! Siivottiin myöskin karsinat, kannettin vedet ja laitettiin iltaheinät valmiiksi.

Ei tässäkään ponissa mitään valittamista ole <3 noin kuukauden päästä tulee kaks vuotta Raikulin lähöstä.... :'(

Väsyttää niin paljon, mutta vielä on kirjoitettava tästä päivästä kun olin Ilonan kanssa tokkolassa. Olimme tänään Ilonan kanssa siis tallilla ja lähdettiin kentälle Vinskin ja Minnin kanssa hyppelehtimään. Maanantainahan menimme kevyen puomitreenin ja tänään hyppäsimme vähän enemmän. Vinskillä on takakaviot kuluneet niin lyhyiksi ettei niihin saa kenkää lyötyä, joten piti laittaa sellaiset töppöset takajalkoihin. Hieman hirvitti osaako se hypätä niiden kanssa, mutta hyvin se meni!

tämmöset sill on molemmissa takajaloissa.

Meillä oli muutamia esteitä kentälle ja pidettiin esteet melko matalina (40-60cm). Vinski oli alkutunnista vähän tahmea, eikä olisi laukkaa meinannut pyörittää oikein kunnolla. Esteitä hypätessä Vinski kuitenkin innostui ja kaikki alkoi sujumaan paremmin. Sain pidätteet esteille aina läpi ja löysin hyvät ponnistuspaikat melkein kaikille esteille. Laukatkin hieman sekotti poikaa, mutta sain vaihdettua ne ilman puomia oikeaksi ! Kaikenkaikkiaan oli hauska tunti ja oli kivaa hypätä Vinskillä pitkästä aikaan, vaikka esteet ei olleet mitään jättejä ;)!

hieno piirtustus mieän esteistä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti