keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Erikoispostaus: Miten pääsyin liikuttamaan Hamia (ja Pontusta)

Tylsän illan piristykseksi tein teille tälläisen lyhyen tekstin, mitä kautta aloin Hamia ja Pontusta "hoitamaan". Ei ole mikään ihmeellinen, mutta eipä tässä muutakaan tekemistä ole, niin saatte tyytyä tälläiseen :)

Eräänä kauniina syyspäivänä (tarkemmin katsottuna 19.9.2012) katselin hevostalli.netin foorumipuolta, kun minulla oli tylsää. Yleensä katson vain yleisen, ratsastus ja ponialueen, mutta tällä kertaa katsoin foorumit läpi (edelleenkin minulla oli tylsää) ja "Hoitajat kohtaavat"-foorumin puolelta löytyi tälläinen kirjoitus.


Pistin viestiä eteenpäin ja kyselin hieman, kunnes sain vastaukseksi sähköpostin, mitä kautta aloimme keskustelemaan Heidin (ponien omistajan) kanssa enemmän. Kerroin itsestäni hieman enemmän sähköpostissa sekä siitä, että en itsekkään sielä kerkiäisi käymään, kuin kerran tai kaksi viikossa. Heidi kertoi, millaisia heppoja sieltä löytyy ja siellähän on lämminveriruuna Hami sekä shettisori Pontus.

Sovimme tapaamispäiväksi 4.10.2012 jolloinka menisin sinne ensimmäisen kerran. No sinne päästyäni juttelimme lisää poneista ja siitä, mitä siellä tarvitsee tehdä ja mistä mikäkin löytyy. Hetken päästä istuin jo lännensatulassa Hamin selässä. Olen ennenkin ratsastanut länkkärisatulalla, mutta en muistanutkaan kuinka ihanaa se oli! Hami on todella kuuliainen heppa, vaikka onkin aika menohaluinen. Tykkäsin todella paljon Hamin askeleista, tuntui kuin se olisi ravissa lentänyt :') Tämän jälkeen vielä pääsin kokeilemaan Pontusherraa sattuneista syistä ja hänkin oli vallan ihana poni, vaikka yrittikin etsiä pellosta naposteltavaa! Lisää tästä päivästä voitte lukea täältä:)!

Näin alkoi meidän tarinamme, ja toivottavasti tämäkään ei tule loppumaan vähään aikaan, sillä molemmat herrat ovat todella ihania persoonia, joiden kanssa on mukavaa tehdä yhteistyötä! Harmiksi vain näitä talleja alkaa kertyä enemmän kuin laki sallii ja koulukin on käytävä, niin aikaa ei aina riitä kaikkialle.. Välillä pitää karsia jostakin. Toivottavasti ei tarvitse vähään aikaan karsia mitään pois :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti