torstai 25. lokakuuta 2012

hiitillä ja maastossa !

Täällä mie taas Ilonalla olen yksin kotona, kun sen porukat lähti mökille ja Ilona itse on raveissa.. :D Ajattelin tulla kirjoittelemaan tällä aikaa blogiin, kun ei ole muutakaan tekemistä.. Kunhan olen saanut kirjoitettua blogiin alan tekemään kaveristani videota ja sen ehkä tänne sitten julkaise, jos siitä tulee sen arvoinen :)

viime talvi. Kohtahan se talvi taas tulee :o

Heräsin aamulla kello viisi ja lähdin pirteänä käyttämään koiraa lenkillä.... Ajattelin, että jäisin hereille vielä, mutta sänky veti minut puoleensa ja seuraavan kerran heräsin kello 7.30 kun Ilona herätti minut lähdenkö hiitille mukaan. Siinä sitten pukeuduin, söin ja lähdin odottelemaan kyytiä. Lähdettiin siis hiitille Ollin ja Offen kanssa ja mie pääsin ajamaan pitkästä aikaan Ollia! Vähän poni haparoi mulla ja lopuksi vaihdettiin, että Ilona saisi kulkemaan Ollin vähän paremmin :D Siinä mie sitten köpöttelin Offen kanssa Ollin perästä ja oli varmaankin toinen kerta ikinä, kun ponia ajoin.

Käytiin vielä hiitin jälkeen juomassa kuumat kaakaot paalupaikassa, ennen kuiin lähdettiin takaisin tallille. Tallilla purettiin ponit ja sen jälkeen kun Ilona lähti, niin mie lähdin Emin ja Riinan mukaan maastoon Minnillä (uskalsin mennä sillä!!). Ei menty pitkää lenkkiä, vaan kierreltiin lähimaastoissa. Maastosta kun palasimme, menimme vielä kentälle vähän kouluilemaan. Minni kovasti yritti livistää alta pois eikä ratsastuksesta meinannut tulla yhtikäs mitään! Lopulta sain suostuteltua vaihtamaan Emin kanssa ja minä pomppasin Ripan selkään!

hemmoooooo <3 silloin kun hemmo oli vielä tokkolassa

Ripa oli paljon kivempi! Ravissa sain Ripan menemään mukavan rennosti ja hyvin. Kokeilin ottaa laukkaa ensin oikean kieerokseen, mikä sujui ihan ok (Ripalla on laukka ollut aina hirveän töksähtelevää, kun se menee oikeaa laukkaa, tuntuu että se menisi ristilaukkaa..) Sen jälkeen aloin ottamaan vasempaan kierrokseen laukkaa, mutta muistin ettei Ripa nosta vasempaan kieerokseen suoraa laukkaa, vaan se pitää vaihtaa oikean laukan kautta.. Eli siis oikeasta kierroksesta tehtiin aina laukanvaihto vasempaan. Otettiin vasenta laukkaa hyvin pieni pätkä ja kehuin aina paljon kun se laukkasi pienen pätkän vasenta laukkaa (taipumuksena Ripalla on vaihtaa heti vasen laukka ristiksi tai vääräksi).

Sen jälkeen vielä vaihdettiin ja loppuverkkasin Minnin itse. Ponit talliin ja sitten aloinkin siivoilemaan ruokintahuonetta ja järjestelmään, kun sinne oli hirveästi tuotu uusia ruokasäkkejä ja kaikkea mahdollista :D Piti saada tilaa sinne ja ihan hyvältä se lopulta alkoi näyttämään :)! Auttelin Emiä tekemään iltatallin ja kodin kautta Ilonalle yöksi!

hauska reissu <3 milloin uusikks?? SUL ON RAUDAT VIEL TÄS !!!!! muistoa kunnioittaen ♥

2 kommenttia:

  1. http://thats-why-i-smile.blogspot.fi/2012/10/post-it-tunnustus.html sulle ois tollanen :)

    VastaaPoista