keskiviikko 17. lokakuuta 2012

joka päivä ja joka ikinen yö mä hevostelen

Haha, unohdin kirjoittaa Sunnuntaista sen verran, että iltapäivällä kun olimme tallilla, niin lähdimme Ilonan kanssa ratsastamaan kentälle Minnillä ja Vinskillä. Tällä kertaa mie menin Minnillä, kun Ilona halusi pitkästä aikaan mennä Vinskillä. Jouduin menemään Minnillä ilman satulaa, sillä joku oli irrottanut ja piilottanut Minnin satulasta vyön ja jalustinremmit enkä jaksanut mennä etsimään niitä. Kentälle oli jätetty muutama puomi pääty-ympyrälle ja niitä menimme sitten Minnin kanssa. Muutamia kertoja menimme puomeja, kunnes teimme pienen kavaletin jota pompimme hetken. Minni oli hiukan innoissaan puomeista ja kavaletista niin oli tekemistä pysytellä kyydissä..


Maanantaina mentiin Ilonan kanssa Oravalaan heppailemaan. Ilona tuli ensimmäistä kertaa mukaani ja lähdimme ensimmäistä kertaa maastoon seikkailemaan. Mie menin Hamilla ja Ilona tuli Pontuksella perässä. Molemmat ponit olivat muuten tosi kiltisti ja kuunteli hyvin, mutta Pontus vähän yritti keulia tallilta lähdettäessä. Ei menty kuin sellainen lyhyt lenkki, joka kiersi pellon ja kun pääsimme takaisin tallille menimme hetkeksi pellolle työskentelemään. Sain Hamin melko nopeasti kuuliaiseksi ja hyväksi pellolla, mutta alussa vähän katseli Pontuksen perään :). Ratsastuksen jälkeen vielä teimme iltatallin valmiiksi, siivosimme karsinat ja veimme pollet tarhoihin.

Pontuksen selässä ensimmäistä kertaa :) 04.10.12

Tiistaina menin koulun jälkeen Helkailemaan ja mentiin aluksi kentälle Jennan&Fasun kanssa. Jenna ei Fasun kanssa kentällä pystynyt mitään tekemään, mutta mie menin siinä kaikki askellajit läpi Jennan valvovan silmän alla. Saatiin ihan nättejä pätkiä välillä, mutta Ella saa kyllä pitää joskus meille koulutunnin! Kentältä poistuimme hiekkatielle, missä Jenna ratsasti Fasun läpi ja mie seikkailin vähän lähimaastoissa käppäilen. Ratsastuksen jälkeen siivosimme karsinat ja tehtiin iltatalli.

hihi, innostuin yks päivä muokkailemaan kuvia xd

Keskiviikkona menin koulun jälkeen Oravalaan. Alkuun siivosin ponien karsinat, kannoin vedet ja laitoin iltaheinät valmiiksi. Hamia hakiessa sisälle päätin, etten lähde ratsastamaan tuossa kauniissa hirveässä sadeilmassa...  Harjailin Hamia jonkin aikaa ja päätin, että pakko Hami on jotenkin liikuttaa. Siinä sitten sain hienon inspiraation lähteä kävelyretkelle sateella. Sadeloimi Hamille niskaan ja eikun menoksi. Heti ensimmäisillä metreillä housuni, kenkäni ja takkini olivat ihan märät, mutta jatkoimme matkaa silti (eihän sillä nyt enään ollut mitään merkitystä kastuinko, kun olin jo valmiiksi ihan märkä).. Kävelimme reilun puolen tunnin lenkin, johon sisältyi ehkä 10 metriä ravia :D Tallille päästyämme loimi pois ja fleece päälle!

Hamin jälkeen kello oli näytti sen verran, että kohta tulee bussi, minkä takia Pontuksen liikutus jäi tältä päivältä. Ajattelin mennä sen kanssa maastoon ilman satulaa, mutta ajan takia en muutakuin harjannut ponin. Ehkä sitten huomenna, jos tekisin Pontuksen kanssa jotain kivaa :) Toivottavasti sää vain sallii...

Pontus edelleen, 04.10.12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti