sunnuntai 7. lokakuuta 2012

viikonlopunnh selitykhset

Viikonloppu on mennyt nopeesti, vaikka mitään erikoista en olekkaan tehnyt. Lauantaina kun heräsin, niin kävin tallilla harjoittelemassa Ollin kanssa mätsäreihin. Ilona vähän neuvoi mua siinä, että mitä piää tehdä ku oon viimeeksi ollut Kivarissa vuosi sitten ja siellä oli ihan erilailla. Ilonan mukaan meni kuitenkin hyvin :)

Tallilta suunnattiin bussipysäkille, mutta kappasvain bussi meni jo.. Nähtiin pieni vilaus siitä, kun mun olisi pitänyt päästä Kouvolaan.. No sovittiin Jennan kanssa, että menen sinne Sunnuntai aamuna. Bussipysäkiltä talusteltiin Ilonan kanssa kaupan kautta niille. Ilonalla katsottiin jokin "elukka" niminen leffa ja se oli vähän outo.. xd Leffan jälkeen mentiin meille ja sieltä sitten jatkettiin matkaa Veskun ja Ilonan kanssa JaalaCityyyn moikkaamaan muutamia kavereita ja niiden kanssa oltiin loppuilta :)

oi niitä aikoja... :D ja mikä vuosi olikaan...

Sunnuntaina  mulla oli noussut yöllä kuume ja muuta kivaa, niin jäi sitten menemättä sinne Kouvolaan ja jäin kotiin parantumaan :/ Täällä mie olen tehnyt pari banneria ja yrittänyt nukkua ja katsellut telkkaria.. On mulla hauska päivä ollut :D Niin ja oon mie tekstannu kaikkee kivaa veskun kanssa ;D hömhöm....

Tilasin muuten Ilonalle synttärilahjaksi ifolorilta kuvamukin ja annoin sen sille Perjantaina, kun käytiin käväisemässä siellä illalla veskun kanssa :) Ilonalla oli kovat limubileet menossa sen kavereiden kanssa ;)

Siinä sitten lukee "Nakki, omaa sukua Ilona"

parhaaseen lahjaan kuuluu paras kortti ;)

3 kommenttia:

 1. uh toi kortti on niin sexy <3<3<3

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti ;) Onks Ripa tos ekas kuvas vai kuka? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki tykkään tosta kortista ;D melkein kehtasin mennä kassalle se kädessä....

   Joo se on ripsukkaa :) mä roikun kyydissä xd

   Poista