torstai 27. joulukuuta 2012

helka and I ~ one year together ♥

Eilen (25.12.) mentiin aamusta Ilonan kanssa joulumaastoon, minä Minnillä ja Ilona Ripalla. Meidän oli tarkoitus mennä vain käyntiä ja ravia, sellainen rento maasto. No Ripa olikin toista mieltä, kun ravasimme Minnin kanssa edellä niin Ripa päättikin nostaa laukan ja veti suustaan täysin tunnottomaksi. Ilona ei saanut mitään kontrollia Ripaan ja kun yritti kääntää Ripan linkkuun, ei muutakuin pää kääntynyt sivulle ja jatkoi matkaa mäen päälle. Mäen päälläkään ei Ilona saanut hidastettua Ripaa ja siitä sitten Minnikin riemastui ja se lähti kirimään Ripan rinnalle... Ripa innostui siitä ja kiihdytti entisestään, Minni kintreleillään. Vasta seuraavan mäen päällä Ilona sai hidastettua Ripan ja Minni pysähtyi samalla.. Pari ihmistä tien sivussa kuulivat ja varmaankin näkivät koko homman, kun ponit päätti ottaa omaa kisaa.. Että sellainen rauhallinen joulumaasto..

Maaston jälkeen kävin pikaisesti kotona syömässä ja pakkaamassa ja lähdin Jennalle. Ennen tallille menoa käytiin Jennan papalla ja abc:llä ostamassa illaksi herkkuja :p Tallilla otettiin kaikki hepat ja lähdettiin kaikki kolme pellolle käppäilemään. Minä otin Helkan kanssa vähän ravia ja laukkaakin ja poni oli tosi kiva :')! Tehtiin iltatalli ja Jennan äiti tuli hakemaan meidät pois. Jennalla aloitettiin tekemään Helkasta ja minusta videoa ja se on blogitekstin lopussa.

Tänään (26.12.) lähdettiin aiemmin tallille ja Jenna kuvaili kun ratsastin Helkalla. Mentiin aluksi kentälle verkkailemaan ja Helka oli alusta asti aika hyvän tuntuinen. Otettiin kentällä kaikki askellajit ja suunnattiin siitä pellolle. Laukkailtiin ja ravailtiin pellolla ja poni oli ihan innoissaan (mä olin varmaa vielä enemmän innoissani :D)! Otettiin pari hyppyä pellolla ja kentälläkin lopuksi ja Helka hyppäsi superhyvin lukuunottamatta paria mun mokaa. Laukkasin ja ravasin vielä loppuun tuntumalla kentällä, kunnes alotin loppuravit. Helka oli tänään superhyvä ja yhteistyökykyinen ja jäi hyvä fiilis ratsastuksesta ♥ Kyllä tuo poni osaa yllättää ! Jennalla editoitiin video loppuun ja pistettiin se latautumaan Jenna1pennan käyttäjätilille :)!

Tässä kuvassa olen juuri päässyt Helkan selkään - Helka on vielä musta poni....Nyt mennään eikä meinata ! ♥
.. Mutta miten siitä yhtäkkiä tulikin valkoinen :o ♥

Minulle ja Helkalle tuli tänään vuosi täyteen ! Hirveästi on vuoden sisällä tapahtunut ja hyviä hetkiä on ponin kanssa ollut paljon. Ei myöskään pidä epäonnistumisia unohtaa, mutta niiden kautta olemme päässeet voittoon ♥ Helka (+Ella ja Jenna) on opettanut mulle paljon enkä vaihtaisi mitään pois ! Muutamissa kilpailuissakin olemme käyneet ja niissäkin on mennyt hyvin. Harmittaa vain, kun en ole loppuvuodesta päässyt enään käymään niin paljoa, mutta aion hommata bussikortin jos sitten pääsisin vähintään kerran viikossa Helkailemaan !

sori näin pieet kuvat, mutta en osannu valkata parhaimmmistoa ja halusin mahdollisimman paljon :D Klikatkaa isommaks niin näätte paremmin, kuvat on sekalaisessa järjestyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti