tiistai 18. joulukuuta 2012

JOULUKUUN ERIKOISPOSTAUS : vuoden 2013 lupaukset/tavoitteet !

Alan nyt tästä kuusta eteenpäin tekemään niin, että teen kerran kuukaudessa jonkinlaisen erikoispostauksen. Näin niiden rytmi pysyy hyvänä ja saatan toki silloin tällöin tehdä pienempiä erikoispostausia, jos jotakin mieleen tulee :)

Aloitetaan kuitenkin tämän vuoden viimeisellä erikoispostauksella (tai no ehkä saattaa tulla vielä tämän vuoden lopussa erikoispostaus menneestä vuodesta). Tämän kuukauden erikoispostaus käsittelee jo ensivuotta, sillä aion kirjata tähän lupaukseni ja tavoitteeni ensivuodelle. Toivon mukaan saan pidettyä kaikki lupaukset ja tavoitteet !


LET'S START ! uuden vuoden 2013 lupaukset ja tavoitteet:

1. Aloitan "karkkilakon" tammikuun ensimmäinen päivä ja yritän jatkaa sitä niin pitkälle, kuin mahdollista. Karkkeihin kuuluvat minulla siis suklaa, karkit ja sipsit. Jääteöä saan syödä (myös suklaajäätelöä) ja limsaa saan juoda. Tiedän, etten pysty pitämään tätä mutta jos nyt ainankin vähentämään kykenisin !


2. Pyrin vähentämään 'paskan puhumista selän takana', mutta tiedän etten tule tässäkään pärjäämään.. Myönnän sen, että saatan puhua ihmisistä pahaa vaikka en sitä oikeasti tarkoittaisikaan. Yritän aina vain mukautua siihen ihmiseen, joka alkaa puhumaan jostain ihmisestä pahaa. En osaa sanoa "ei" silloin kuin pitäisi :/

3. Säästän rahaa siihen, mihin sitä oikeasti tarvitsee. En ostele turhia juttuja vaan yritän säästellä rahaa niin pitkälle kunnes sitä oikeasti tarvitsee ! Käytän hirveästi rahaa mm. karkkehin, mutta jos saisin pidettyä ykköslupauksen, niin säästyisi nekin rahat !


4. Ratsastajana haluan kehittyä paremmaksi ja rauhallisemmaksi. Olen liian äkkipikainen ratsastajana, sillä jos en saa hevosta heti menemään hyvin tai jos poni pistää vähän hanttiin - hermostun heti, eikä sen jälkeen ratsastuksesta tule yhtään mitään.. Minulla on myös todella huono ryhti/istunta ja sitä haluaisin parantaa.

5. Kilpailla seuratasolla 80cm luokkia ja helppoa C-B:tä.. Vinskillä ainankin nämä ja Minnillä olisi tavoitteena ainankin yksi pieni esteluokka ! Koulukilpailuissa en ole käynyt pitkiin aikoihin, mutta haluaisin ainankin ensikautena mennä yhdet koulukilpailut, sitä en vielä tiedä kenellä ;). Esteilläkin olen jo pitkän aikaa pyörinyt 70cm tasolla ja haluaisin jo siirtyä hieman korkeammalle.

6. Pyrin kirjoittamaan blogiin ensivuoden puolella yli 200 tekstiä sekä tehdä paljon monipuolisia postauksia uusien kuvien ja tekstien kera. Ensivuonna aion myös tehdä joulukalenterin! Yritän tehdä blogista viihtyisän, että kaikki lukijat viihtyvät. Myös tekstien laatuun ja pituuteen yritän keskittyä enemmän !


7. Tavoitteenani ensivuonna on nähdä kavereita enemmän ! Kun peruskoulu loppui, en ole nähnyt melkein ketään kavereitani pitkiin aikoihin.. Kaikki aikani on kasaantunut tallille tai tallikavereiden kanssa hengailuun.

8. Yritän säästää rahaa johonkin hyvään kameraan, että saisi aina kun haluaa uusia kuvia ja videoita. Kiikarissa olisi jokin canonin järkkäri.. :) Järkkäri olisi hyvä, koska sillä saa hyvälaatuisia kuvia ja videoita.

9. En petä lupauksia. Tänä vuonna olen huomannut, että olen luvaanut tehdä jotain tai mennä jonnekin, niin sitten yhtäkkiä en teekkään sitä. Joskus keksin "hyvän" tekosyyn miksi en voi tehdä tai mennä.. Yritän pitää pääni ajantasalla ja lupaudun vain tekemään sen minkä pystyn.


10. Vietän tapahtumarikkaan vuoden parhaiden kavereiden kanssa ! Haluan tehdä paljon uusia ja erilaisia juttuja, mitä ei tavallisesti tee :) Kesällä haluan viettää paljon aikaa auringossa ja ruskettua !!

THE END !

Tälläisiä lupauksia ja tavoitteita minulla on ensivuodelle. Entä teillä muilla lukijoilla,  mitä te haluatte ensivuodelta? Suurinosa näistä ei tule toteutumaan, mutta yritetään! Haluan viettää hyvän vuoden 2013 ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti