keskiviikko 19. joulukuuta 2012

synttärit ja joulu lähenee - lompakko kevenee !

Heippa! Nyt on taas sopiva hetki kirjoitella, kun yksin olen kotona ja tallityöt (aamu- ja päivätalli) on tehty!  Huomenna on mun synttärit ja täytän 16v, jos joku ei tiennyt. Kaikki sitten tulee onnittelemaan  ;)! Joulukin lähestyy uhkaavasti ja muutama lahjakin on vielä ostamatta, kiirettä pitää :s

Eilen tein Veskun kanssa aamutallin puoliksi ja sillä aikaa kun se siivosi karsinoita, niin minä siivosin tallia muuten. Järjestelin loimet ja riimut laitoin paikoilleen sekä jotain pientä muuta joulusiivoista. Kahdelta alkoi maasto, jonne minun piti lähteä mukaan ettei ratsastuksenopettaja eksy (se on käyny vasta kerran maastossa). Lähdin Minnillä pitämään perään. Maasto oli aika rauhallinen, käyntiä suurimmakseen. Kuitenkin ravia ja laukkaa mahtui mukaan. Minni sekosi laukassa ihan totaalisesti, yritti lähteä muista hepoista ohi ja kun en päästänyt sitä heti laukkaan se rupesi hyppimään vähän pystyyn :o Loppuraveissa ja -käynneissä se kumminkin onneksi rauhottui ja tuli rentoa tahtia perässä. Maaston jälkeen Minni oli vähän hiessä, joten laitoin sille loimen ja tein melassivettä :)

21.8.2012 © Sirkku Riitala
Eilen illalla menin Ilonalle yöksi ja paketoitiin joululahjoja. Värjättiin myös mun hiukset ja nyt on taas punaiset! Tyveen väri tarttui paremmin kuin latvoihin, niin nää hiukset on latvoista tummemmat ja päältä kirkkaammat punaiset. Kyllä nämä näinkin menee, mutta luultavasti ostan uuden värin, että saan latvoihin enemmän punaisuutta :)


21.8.2012 © Sirkku Riitala

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus:)! Käutkö enää liikuttamassa hamia? Vai onko sillä uusi vuokraaja:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! En käy enään, kun ei aika eikä raha riitä :/ Harmi sinänsä, koska Hami oli todella mukava heppa ! Hamin ja Pontuksen omistajaa on käynyt tallitöissä auttamassa ainankin naapurintyttö.

   Poista
 2. noi kuvat on kyl mun kuvaamii Xd Tai aineki toi alempi on ja kyl toi ylempiki näyttäs siltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaiksä sirkun kameralla ? Ku nää on otettu silloin ku sirkku oli :D?

   Poista
  2. Mul oli caritan kamera sillo :d

   Poista
 3. Niinkun etsiskelisin vuokrattavaa ja asuis ihan sopivan makan päässä noi :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää mennä jututtamaan omistajaa näistä asioista :)

   Poista