tiistai 11. joulukuuta 2012

päivä tallilla kuvia ja videoo (tiistai)

Heippa. Sain Vilmalta kameran lainaan tänään tallille, joten ajattelin vähän kuvailla teille, mitä minä siellä teen. Aamu alkoi taas, kun menimme tekemään aamutallin Veskun kanssa. Heinät olivat jo laitettu valmiiksi tarhoihin, joten ei tarvinnut heittää kuin aamukaurat ja loimet niille tarvitseville. Kun kaikki hepat olivat ulkona siivottiin karsinat. Sen jälkeen tulin kotiin, kun Vesku lähti kanssa kotiin. Alla kuvia ja videopätkiä aamutallista.

tallin riimunnaruja - laatu, koska en jaksanu tarkennella :D

pari loimea ja silatyynynyjä

ruokintahuone

ruokintahuone.

tallin paras kissa Misu !

tallitupa, asuntovaunu ja talli

no minääää :D

kotona taas :)

meidän seksikäs koira :D


Illasta sitten takaisin tallille ja sain pikkusiskoni Vilman lähtemään mukaan ja auttelemaan minua. Otin taas kameran ja sain kuvailtua jotain pieniä pätkiä iltatallin teosta. Kaikila hevosilla oli tänään vapaapäivä, niin ei ollut tallissa ketään ennenkuin haettiin ne sisälle (ihanaa, pitkästä aikaa sai tehdä iltatallin niin ettei hevoset ollut jo valmiina karsinoissaan♥). Videoiden kuvaaminen aina välillä epäonnistui, kun kissat olivat niin uteliaita kamerasta, että tulivat koko ajan pomppimaan kameran eteen :D

tallin kissat oli koko ajan kuvattavana :D Tää on toinen niistä mustavalkoisista pennuista...

ja tämä on toinen mustavalkoinen pentukissa :)

tälläkään ei oo nimee, mutta "isoksi kolliksi" sitä ollaa kutsuttu jos on tarvinnu :D


Mitäs tykkäsitte vähän erilaisesta päivä tallilla- postauksesta ? Oliko ihan kiva, vaikka olin kuvannut vain aamu- ja iltatallin, koska en päivällä ollut tallilla enkä liikuttanut ketään. Haluaisitteko jatkossa tämän tapaisia ? Ja mitä mieltä olitte, kun kerroin ensin aamusta kuvineen ja videoineen ja sen jälkeen iltatallista ? Enkä kirjoittanut putkeen koko päivää ja sen jälkeen kuvia..

2 kommenttia: