maanantai 3. joulukuuta 2012

Täällä taas !

Huomasin juuri, etten pysty olla kirjoittamatta tänne :D Toisinaan tuntuu, että en jaksa tänne kirjoittaa kun ei uusia kuvia ole, mutta toisaalta kirjoitan tänne oikein mielelläni. Katselen justiinsa Robaa TV:stä ja kuuntelen cheekin tinakenkätyttöä - on se cheek ihana ♥ Sain Ilonalta syyslomalla muistitikun lainaan kuvien siirtämistä varten, mutta se on jäänyt vähän vaiheeseen ja tänään lopulta sain aikaiseksi ne siirrettyä. Samalla tutkailin vähän muita kansioita ja löysin sieltä Hemmostakin jotain vanhoja videoita! Niistä hienoja kuvankaappauksia..

Hemppa ja Viksu ♥ mun ja ilonan rakkauspakkaukset !!

Tosiaan, olen ollut tokkolassa töissä, töissä ja vielä kerran töissä. Tänään mulla oli iltatalli vapaa, joten mentiin Ilonan kanssa ostamaan Kaisalle synttärilahja, kun sillä huomenna synttärit on. Käytiin Veturissa shoppailemassa ja illalla mentiin Kaisalle. Laulettiin singstarii ja pelattiin puzzia! ps. Musta tulee vielä joskus laulaja ;)

Minä ja Viki ;) - ilme.. :D

Ollaa myös Ilonan kanssa jo keretty pulkkaratsastamaan Ferdillä kerran! Nyt pitäisi vain sukset löytää jostain, että pääsisi hiihtoratsastelemaan. Mentiin yhdellä pellolla, mutta siellä oli niin paljon lunta että pulkassa oli hieman heikko näkyvyys, jonka seurauksena käytiin pari kertaa puskassa :D Hauskaa kyllä oli ja pitänee joku päivä uudestaan mennä, jos saisi kuvaajankin jostain! (vink vink, saa tulla kuvailemaan tokkolaan jos haluaa ;))

Ilona ja Hemmo ;) - tyylillä !! päivämäärä ja toi huopa... :D

Olisin halunnut toteuttaa joulukalenterin tälle vuodelle, mutten sitä enään jaksa tehdä kun kolmas päivä jo menossa.. No ensivuonna sitten :) Tyydyn seuraamaan muiden blogien joulukalentereita, hauskoja ideoita ovat keksineet ja näistä saakin hyviä vinkkejä ensivuodelle!

2010 Fillyn kanssa meiän hieno tyylinäyte 105(?)cm esteestä - isoin este minkä ikinä hypänny :)
2 kommenttia:

  1. Kaikkea sitä joutuu kestää..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäki sua :):) Just hieno toi teiän hyppykuva! "jos mä pistän silmät kii, nii ehkä hemmo hyppää tosta yli" :D

      Poista