lauantai 15. joulukuuta 2012

Minnin reenaus jatkuu.

Edit: Teksti kirjoitettu jo eilen (14.12), mutta olin niin väsynyt, että tulin aamulla tekemään tuon video"postauksen" Minnin ratsastuksesta ja julkaisin nyt aamulla. 

Heippa taas! Tänään sain taas nukkua hieman pidempään, kun Vesku meni yksin heittämään hevoset ulos aamulla. Myöhemmin aamupäivästä se tuli hakemaan minut tallille ja alettiinkin heti siivoamaan karsinoita. Kun oltiin suurinosa karsinoista siivottu, niin mä menin heittämään hevosille lisää heinää. Siinä samalla otin muutamia kuvia Vinskistä, kun se niin söpösti tuijotti tarhassa :)Lähdettiin Veskun kanssa Kouvolaan. Käytiin ensin raviradan Paalupaikassa kahvilla Nitan kanssa, josta jatkettiin matkaa kymen ravi&ratsuun, agri-taloon, agrimarkettiin. k-maatalouteen, veturiin ja sieltä Kuusankosken kautta takaisin Jaalaan.

takaisin tallille ajamassaTallille kun pääsin takaisin lähdin heti Minniä laittamaan kuntoon. Siitä teille alhaalla videokooste, mutta ei mikään kummoisempi ole :D Maastossa oli niin pimeää, niin joissain kohtia näkyy vain mustaa. Toivottavasti pidätte ! Illemmalla tein iltatallin ja laittelin aamuksi heinät valmiiksi. Maarit kävi myös illemmalla ratsastamassa uudelleen Minnillä ja ei hän sitä hirveästi kehunut muttei haukkunutkaan ! Tämä Maarit on pari vuotta sitten ratsuttanut Minnin, jolloin se vielä meni hyvin. Nykyään Minni ei mene kovinkaan hyvin :s

3 kommenttia: