maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää joulua teillekin lukijat ♥

Apua! Teitä lukijoita on jo yli 110 :o Iso kiitos kaikille teille ja varsinkin niille, jotka ovat jaksaneet antaa pieniä sanoja kommenttiboxiin. Valittajia ei ole minun blogissani nähty pitkiin aikoihin ja se on upeaa ! Lähiaikoina aion hankkia pienen lahjan ja aion postittaa sen sellaiselle henkilölle, kuka on ansainnut sen minun lukijoistani. Olethan tarkkana, se voit olla sinä ;) ps. Mitä pidätte uudesta bannerista, vähän talvisempi kuin edellinen.

Tämä päivä alkoi, kun heräsin kuudelta täysin pirteänä.. Kerrankin kun olisin saanut nukkua pitkään niin herään itse noin aikaisin.. No se ei ole minun päivääni hidastanut, sillä aamupäivästä lähdimme ostamaan vielä viimoiset joululahjat ja kävimme viemässä tutuilleni ja kavereilleni pienet lahjat, Olimme 1,5 tuntia liikenteessä, jonka jälkeen huilimme vähän ja lähdimme päivällä mummillemme syömään. Avasimme myös meidän lahjat siellä, mutta en jaksa nyt tähän alkaa selostamaan mitä sain, koska en saanut mitään kovinkaan erityistä :)

Huomenna lähden pariksi päiväksi Kouvolaan Jennalle ja pääsen moikkaamaan Helkaakin pitkästä aikaan ♥ Meillä tulee muuten Helkan kanssa 26pv vuosi täyteen yhdessä oloa, mutta harmittaa kun en ole loppuvuodesta päässyt käymään enää niin paljoa :(

Osallistuin Nonan blogin arvontaan, jonka palkinto on vielä salassa. Sinne vain kaikki osallistumaan !

videolta leikattu tämä ja alempi kuva. 26.12.2011 Helka ja mie ♥10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä oli :):) lämpösukat <3 ja ylläripylläri keksisuklaata (:

   Poista
 2. Kiva postaus :) Ja mä ainakin tykkään tosta bannerista!

  VastaaPoista
 3. Musta toi uus banneri on paljon hienompi kuin edellinen, paljon selkeempi ja nii :)! Muutenki tää ulkoasu on kiva, ku täs on yhtenäin väri maailma ja kaikki jutut tolleen selkeesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään enemmän tästä bannerista :) Kiitos paljon kommentistasi !

   Poista
 4. Toi banneri on tosi kiva, tykkään myös näistä sun postauksista, kun ovat selkeitä ja muutenki tosi kivoja. tykkään lukea! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Mukavaa että pidät !

   Poista