torstai 14. helmikuuta 2013

hyvää ystävänpäivää + onnistumisen tunteita !

Heipsan ! En tiedä kerkesikö kukaan ihmettelemään, mutta tosiaan minulla oli blogi pari päivää piilossa. Syynä tähän oli uuden ulkoasun tekeminen. Ei tästä tullut ihan sellaista niinkuin hain, mutta ehkä tämä nyt vähän aikaa kelpaa :) En tykkää noista sivupalkeista, mutta en osannut tehdä asialle mitään.

Huomatkaa, että tein myös Helkalle ja Tokkolan tallille omat välilehdet, joten käykää ne kurkkaamassa :--) Minun oli ensin tarkoitus tehä erikospostaus tokkolasta, mutta tuo saa kelvata. Sen pystyy sieltä sitten aina lukemaan jos haluaa. Varmaankin tulen vielä muokkaamaan tokkolan tallin välilehteä, mutta tuo on nyt ihan hyvä mielestäni.

Eilen tosiaan ohjanajoin taas Ossia ja osa on varmaankin käynyt katsomassa kuvat sieltä, mutta laitan tähän nyt vielä parhaimmistoa. Ossi tosiaankin taas vaihteeksi pukitteli ja sai ohjatkin aina kietaistua jalkoihinsa. Kerran mä kaatusin, kun Ossi rupesi pukittelemaan ja se näkyy videolla. Käynnissä Ossi oli asiallisesti ja totteli, mutta ravissa oli vähän hakemista, kun poni olisi tahtonut itse päättää suunnan ja vauhdin.
Tänään testasin Minnille Meijun satulaa, kun Minnin satula on ihan epäsopiva sille. Toissapäivänä Ilonan kanssa katsottiin mistä Minni on kipeä ja millainen se satula on sen selkään. Minnin oikeapuoli on ristiselänkohdalta kipeä ja siitä kohdasta se arkoo aika paljon. Satula painaa Minniä sään päältä ja sään molemmin puolin reilusti jo ilman, että selässä istuu kukaan. Voin vain kuvitella kuinka paljon Minniä on sattunut, kun sillä on ratsastettu :o Meijun satula on Minnille paljon parempi, mutta sekin painaa sään molemmilta puolilta hitusen. Mä nyt tyydyn menemään Minnillä sen aikaa ilman satulaa (ehkä välillä laitan satulan), kunnes sille saadaan uusi. Tuntilaiset pystyvät menemään Meijun satulalla.

Ratsastin Minnillä Meijun satulan kanssa ja Minni oli superhyvä ! En oo pitkään aikaan saanut Minniä menemään yhtä hyvin ja rennosti kuin tänään. Minni oli käynnissä alusta alkaen tosi hyvän tuntunen ja sain sen menemään kuolaimella, kun yleensä Minni menee vain pää taivaissa. Ravissa Minni aluksi vähän meni jännittyneenä, mutta otin melko nopeasti laukkaa kevyessä istunnassa Minnin venyttäen itseään, ja sen jälkeen taas ravia tuntumalla. Laukkaverryttelyn jälkeen sain Minnin kuulolle ravissakin ja olin tosi tyytyväinen Minniin ! Laukassa sain Minnin menemään rauhallisesti ja niin että minä päätin vauhdin eikä Minni. Ravailtiin tooosi pitkät loppuravit ja käveltiin pitkät loppukäynnit, koska olin niin tyytyväinen Minniin :--) Sai kyllä paljon porkkanoita ja melassivettä ratsastuksen jälkeen.

Nyt mä lähden takasin tallille tekemään iltatallin ja liikuttamaan Ossin, joten heihei :) Ja kommenttia saa antaa uudesta ulkoasusta, plussat ja miinukset !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti