perjantai 1. helmikuuta 2013

ohjasajoa, heppojen raspaamista, videokoosteita ja kuvia

Nyt on heppailtu taas paljon ! Eilenä mä ohjasajoin Ossia ja vähän poni yritti kiemmurrella ja ravissa pukitella. Muuten poni meni kuitenkin ihan hyvin ja oon tyytyväinen siihen. Nyt kun ton pukittelun sais pois, niin uskaltaa ottaa kärryt perään.sinisissä ;)


Iltapäivällä käytiin liikuttamassa Offe ja Minni. Ilona ajoi Offea ja Minni oli peräponina. Alkumatka sujui ihan hyvin, mutta takaisinpäin tultaessa mun piti kävellä Minnin kanssa, kun se rupesi pyörimään ja hyörimään. Minni taisi olla muuten ensimmäistä kertaa peräponina :d
Tänään mun piti ratsastaa Ossi, mutta en kerennyt. Eläinlääkäri tuli rokottamaan sen, joten sillä on nyt tää viikonloppu lomailua. Se samalla raspasi muitakin tokkolan heppoja ja auttelin sitä siinä. Sen sijaan mä ratsastin ensin Vinskillä ilman satulaa ja sen jälkeen Minnillä kouluiltiin. Tein kummankin kanssa ihan perusjuttuja, mutta Minnin kanssa mä ravasin tooosi kauan pelkästään kenttää ympäri, että sain sen rennoksi. Kyllä siinä jonkin aikaa menikin.. 

Mulla on nyt jotenkin ihmeellinen olo, joten ei tee mieli postata teille, mutta en halua että postaustauko venyy.. Siksi näin vajainen postaus.

Kuinka monen ponilla on alkanut jo karva lähtemään? Minniltä ainankin.. :D

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. mähä sanoin että laitan sen siihen ;)

   Poista
 2. onpa pitkät kaviot ponilla :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tiedän sen.. Mutta ei niille pysty tekemään mitään, kun niistä on tullut tuollaiset ankkaräpylät, että jos niitä rupeaa muokkailemaan, minni rupeaa ontumaan.

   Poista
 3. Mun hoitoponilla on alkanut karvanlähtö..:) luulin et se on suunnillee ainoo jol on mut hyvä et muilkii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettei Minni ole ainoa :D Olin ihan satavarma, että tää poni on ainut, kun ei tallin muilta hevosilta lähde yhtikäs karvaa, ja heppoja siellä kuitenkin on yli 10 (:

   Poista