torstai 7. helmikuuta 2013

videopostauksen yritystä, helkailua

 Maanantaina illalla, kun menin takaisin tallille tekemään iltatallia, niin ratsastin ensin Ossilla satulan kanssa. Ossi ei ollut parhaimmillaan ja aika paljon yritti puskea pohjetta vasten ja painaa kädelle. Saatiin me ehkä kuitenkin pari kelpoista pätkää. Laukat nousivat paljon paremmin kuin aiemmin ja nyt Ossi jopa laukkasi pari ympyrääkin putkeen. Kuitenkin pysähtely alkoi loppua kohden lisääntymään ja välillä poni saattoi suoraan laukasta heittää stopin. Kai tähän ratsastukseen on oltava silti tyytyväinen, kun poni vasta 4v ja jotkin asiat sujuu jo paremmin kuin aiemmin :).

helkaa kutitti, tämä ja tämän postauksen muut kuvat ja videot ovat Torstailta (7.2.13)

Ossin ratsastuksen jälkeen juoksutin noin vartin verran Ollia ja Offea vapaana kentällä, oli laiskoja poneja ja sen jälkeen menin Minnillä ilman satulaa kentälle. Musta on alkanut vähän tuntumaan, että Minni on mahasta kipeä, sillä se ei ole pariin päivään kestänyt yhtään painetta pohkeelle. Heti jos vähänkään puristaa pohkeella, niin Minni vetää korvat taakse, yrittää purra jalasta, pukittaa ja hyppää pystyyn. Samaa jatkui koko ratsastuksen ajan ja pisin matka ilman ongelmia taisi olla yksi kierros pitkin ohjin ravaamista pohkeet irti ponista. Muutaman kerran tein niin, että seisoimme kieltämättä lähemmäs kymmenen minuuttia paikoillaan ja lähdimme liikkeelle vasta, kun Minni itse kyllästyi seisomaan. Kun Minni suostui ravaamaan vähän matkaa tuntumalla ja vähän pohkeilla painamalla, niin lopetin siihen ja käveltiin tallin pihalla loppukäynnit.

nappisilmä :')♥

Eilen mä lähdin bussilla Kouvolaan Jennalle yöksi. Käytiin illalla liikuttamassa ponskit ja mä menin Helkalla ilman satulaa. Sillä aikaa, kun mä laittelin Helkaa valmiiksi niin Jenna kävi juoksuttamassa Fasua. Jenna tuli sitten huutelemaan mulle neuvoja ja katsomaan miten mulla ja Helkalla meni. Ponilla oli ihan hirveästi virtaa, mutta loppua kohden Helka tuntui ajoittain tosi hyvältä ! Mentiin ihan vain ympyrällä tuupaten, kun ei muualla pahemmin pysty menemään. Lunta satoi lähes koko ratsastuksen ajan, niin olimme ihan märkiä kun päästiin talliin. Tehtiin iltatalli siinä kasin pintaan ja mentiin Jennalle.


Tänään mä menin liikuttamaan Helkan siinä kymmenen pintaan ja aloinkin tekemään teille videopostausta. Harmiksi vain siitä loppui ensin muisti ja kun poistelin turhia videoita, niin sitten loppui akku kesken ratsastuksen. No kuitenkin, mun oli tarkoitus mennä sellainen semikevyt puomitreeni, mutta innostuinkin tuuppaamaan Helkalla tunnin verran ilman puomeja ! Lopuksi mä sitten laitoin pari puomia ympyrälle, toisen n. 20cm kavaletiksi ja niitä pari kertaa tulin kumpaakin suuntaan. Tunnin treenin jälkeen Helka oli ihan hikinen, niin laitoin sille loimen niskaan ja annoin sen kuivatella sen aikaa, kun siivosin sen karsinan ja laitoin heinät valmiiksi. Vaihdoin ponille loimet ja vein sen ulos. Pyöräilin sieltä takasin Jennalle ja tein ton allaolevan videokoosteen ja lähdin illalla sieltä kotiin.

Laittalaa video HD, että saa jotain selvää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti