lauantai 16. helmikuuta 2013

kevyttä liikuntaa + viikonlopun suunnitelmat

Viimeksi kirjoitin Torstaina päivällä ennenkuin lähdin takaisin tallille. Kävin ratsastamassa Ossilla ja meni ihan hyvin, jos ei laukkoja lasketa mukaan. Laukat nousi tosi huonosti ja ei pyörittänyt yhtään, vaan rikkoi heti raville. Keskityttiin enemmän siis käynti- ja ravityöskentelyyn. Tein iltatallin joskus kuuden jälkeen.

Perjantaina tein työt ja liikutin ensin Ossin ilman satulaa. Eipä siitä mitään tullut, kun Ossi ei suostunut liikkumaan mihinkään suuntaan, joten tehtiin maastakäsin juttuja. Peruutuksia, väistättämisharjoituksia ja eteenpäin kulkemista ja ympyröitä. Ne sujuivat lopulta hyvin, vaikka aluksi Ossi olisikin halunnut tulla syliin.. Ilona pyysi mua juoksuttamaan Offea, joten päästin sen Minnin kanssa juoksentelemaan kentälle. Vähän joutui patistelemaan eteenpäin, kun ponit ei halunnut lähteä nurkasta pois.

Tänään mä lähden Kouvolaan Jennalle muutamaksi päiväksi ja Ilona lupasi ainankin Ossin liikutuksen hoitamaan. Katsoo nyt, jos vaikka saisin sen edes yhtenä päivänä liikuttamaan Minninkin, ettei se vain jäisi seisomaan. Olen Kouvolassa kolme päivää ja tulen siis Maanantaina takaisin. Lähdetään Sunnuntaina Jennan kanssa Haminaan kuuntelemaan/katsomaan Kari Vepsää ja tänään olisi tarkoitus pomppia Helka ja Fasu, jos kentällä pystyy hyppii. Siitä sitten lisää ehkä jo tänä iltana !

täydellisin ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti