torstai 21. helmikuuta 2013

paluu arkeen

komea koira

aurinko <3

Tiistaina mulla oli taas töitä ja kyllä aamulla väsytti herätä kuudelta ylös.. Sain kuitenkin melko nopeasti aamutallin tehtyä ja tulin takaisin kotiin. Menin illemmalla takaisin tallille tekemään iltatallin ja liikutin Ossin ja Minnin. Minnin kanssa tehtiin pelkästään maastakäsin juttuja, mutta Ossia juoksutin sekä tein senkin kanssa maastakäsin juttuja.


Keskiviikkona mie taas tein työt, tulin päivällä käymään kotona ja illalla palasin takaisin tallille. Kävin Ossin kanssa maastoilemasa ja sain Vilman kuvaamaan. Ossi oli tosi pirteä ja teki jotain ihmeloikkia tiellä sekä ojassa. Poni siis kesken ravin päätti käntyä tieltä pois ja vähän aikaa siellä ojassa pompittiin, kunnes sain ohjattua sen takaisin tielle. Se osittain näkyy videolla, mutta Vilma vähän sääti kameran kanssa :DTänään olin tekemässä aamutallin ja kohta pitäisi lähteä liikuttamaan heppoja sekä tekemään iltatallia. Huomenna mulla on vapaapäivä ja sitten alkaakin kavereiden hiihtoloma ! Ainankin mie oon menossa Kouvolaan ja suunnitelmissa olisi mennä Helkan kanssa maneesille pomppimaan, Emilia tulee ehkä (jos se saa auton) katsomaan Ossia ja mennään maastoilemaan jollain hepoilla. Muut suunnitelmat on vielä vähän auki. ps. alla on mun ja Ossin 1kk video. Vähän myöhässä, mutta tulipahan sekin tehtyä.

12 kommenttia:

 1. Yhdistä nää blogit jotenki koska sul on aina samat jutut molemmissa blogeissa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en, koska haluun pitää Ossille omaa blogii, ku se pysyy paremmin järjestyksessä yksinään. Ja ku en viiti jättää tänne blogii kirjoittamatta siitä :D mä oon yrittäny tänne kirjoittaa muista hepoist enemmän, mut just nyt ei oo hirveesti intoo siihe

   Poista
 2. tänne saa tulla hiihtolomal ja mä voin tulla sinneki taas :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. onko jo ikävä meiän ihanaa koiraa >:D ♥ sun pitää tulla taas kattoo sitä ;)

   Poista
 4. herranjumala minkä näköstä menoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tule nimellisenä kommentti laittamaan ja perusteluita kiitos !

   Poista
 5. Blogin ulkoasun malli on aika erikoinen, ja jollain tavalla aika sekava. Esittelysivuista paaaaaaaljon plussaa, pääsee helposti mukaan blogiin. Fontti on kiva, tykkään siitä todella paljon. Bannerikin on ihan kiva, ei mikään supersupersuper hieno, mutta ei todellakaan mikään rumakaan! Blogiarkistosta paljon plussaa, se on todella lukijaystävällinen ja super kätevä. Kuvat ovat ihan ok laatuisia ja hyvän kokoisia. Videoista plussaa. Sinuna vaihtaisin tätä blogin mallia, koska nyt ainakin minun mielestäni tuo yläpalkki (missä on nuo sivut) on aika tyhmän näköinen, kun se "jatkuu" tuolla tavalla koko sivun halki.

  Kuitenkin todella kehitykelpoinen ja mukavalata vaikuttava blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kommentistasi :) Itsekin pidän vähän sekavana/tyhmänä tätä ulkoasua, mutta muokkailen sitä kunhan saan jonkin idean päähän :)

   Poista