sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

hyvä minni !

Voi jumpe ! Mulla on mennyt nää kaks päivää oikeastaan tosi hyvin. Mulla on ollut hauskaa ja oon ollut tyytyväinen Minniinkin :) Ehkä meillä nyt alkaisi seuraavaksi suunta ylöspäin. Ainiin, otettiin Perjantaina Ilonan kanssa kuvia Ossista ja tässä olisi ne:Eilen menin tallille jo puol 7 ja laitoin ensimmäiseksi kaurat ja heinät hevosille. Seitsemältä tuli Kallen ( Kalle on siis se uusi poni) omistaja tallille ja se auttoi mua viemään hevosia ulos. Jätin Ossin sisälle, koska yhdeksältä lähdimme viemään ponia takaisin. Palasimme reissulta 11 aikoihin ja aloin heti siivoilemaan karsinoita. Sain ne onneksi siivottua ennen tunteja. Päiväksi menin kotiin ja palasin tallille ennen viittä. Ihanaa, kun on taas valoisaa hieman myöhempääkin illalla ! Tallille mentäessä shettikset olivat sisällä, kun kuulemma Munkki oli karannut ja rikkonut samalla alalangan. Kävin sen korjaamassa ja vein ponit takaisin ulos.

Kävin hakemassa Minnin sisälle ja lähdin ratsastamaan sillä ilman satulaa kentälle. Minni meni alusta asti jo todella rauhallisesti ja melko rennosti. Oikeaan kierrokseen Minni oli paljon jäykempi, muttei mitenkään älyttömän huono. Tällä kertaa Minni ei kertaakaan tehnyt stoppeja tai pukitellut, jes ! Siirryin melko nopeasti raviin, koska se oli käynnissä tosi hyvän tuntuinen. Ravissa se oli alkuun todella pitkän aikaan jännittynyt ja kulki pää ylhäällä. Tein ravissa samoja juttuja, mitä tein käynnissä. Ympyröitä sekä väistöjä. Väistöissä Minni meni vasempaan kierrokseen ravissakin tosi hyvin pieniä pätkiä, mutta oikeaan kierrokseen väistöt eivät sujuneet ravissa. Tehtiin tosi kauan ravissa ja lopulta se alkoikin tuottamaan tulosta ! Minni alkoi ravissakin rentoutumaan ja kun sain sen menemään muutamia pätkiä semirennosti, lopetin siihen ja käveltiin loppukäynnit. En laukannut ollenkaan, koska Minni meni käynnissä ja ravissa niin kivasti :) Tein vielä iltatallin ja olin saanut sen valmiiksi puol 7.

Tänään menin tallille hieman myöhemmin ja tein taas aamuhommat tallilla. Kun olin saanut karsinat siivottua, Ilona tuli tallille. Lähdin ratsastamaan Minnillä ilman satulaa ja Ilona tuli aluksi katsomaan ja räpsimään kuvia. Kuitenkin Ilonalle tuli niin kylmä, ettei se kuvannut muuta kuin käyntiä. Teimme tänään paljon enemmän käynnissä työskentelyä ja Minni kulki taas alusta asti aika hyvin. Tehtiin taas vähän väistöjä sekä paljon ympyröitä. Ravissa Minni oli tänään alussa taas aika jännittynyt, mutta loppua kohden sain sen paremmaksi. Tehtiin tosi paljon suunnanvaihdoksia. Päätin kokeilla laukkaa, mutta ei ehkä olisi pitänyt :D Minni meni kyllä tooosi rauhallisesti, mutta välillä se stoppasi ja rupesi pukittelemaan. Sain sen kuitenkin heti aina eteenpäin, mutta vähän ajan päästä se teki sen uudelleen. Ei otettu laukkaa hirveästi, vain sen verran, että sain sen kulkemaan rauhassa eteenpäin ja tapumaan. Ravasin vielä vähän aikaa ja käveltiin loppukäynnit.

ainut kuva minkä löysin Ilonan lähettämistä kuvista,
en kyllä yhtään ymmärrä mihin ne kuvat aina katoaa :o
no pitää joku päivä käydä hakemassa kuvat.

Käytiin Ilonan kanssa myöhemmin päivällä syömässä Kelossa ja sen jälkeen lagasin tallilla siihen asti, että menin tekemään iltatallia :D Tein iltatallin vähän kuuden jälkeen. Ensiviikko mulla onkin hieman kiireisempi, mutta palailen joku päivä rustaamaan taas postauksii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti