tiistai 26. maaliskuuta 2013

maneesilla ja fasulla ratsastusta !

Luvassa on taas kuvia ja videokooste tältäpäivältä !

viksun riimut oli vähän mennyt hassusti :)

Tulin tänään tänne Kouvolaan ja sillä aikaa kun Jenna oli koulussa, me oltiin Hennin kanssa kahdestaan. Mentiin aiemmin tallille ratsastamaan Fasulla, mutta ihan ensimmäisenä käytiin Helkan kanssa kuvailemassa ulkona ! Kivoja kuvia saatiin ja tässä muutama otos niistä.

 se yriti ottaa mun korvasta kiinni :'DLähdettiin Fasulla koulupenkin kera kentälle vähän työskentelemään käyntiä ja ravia. Ensiksi Henni ratsasti sillä ja mun mielestä niillä meni tosi hyvin ! Kun Henni sai Fasun menemään kivasti, vaihdettiin. Huomasi kyllä, että Henni on ratsastanut Fasulla enemmän ja että minä en ole hirveästi mnnyt Fasulla ihan oikeasti koulua :D Onneksi Henni neuvoi mua pikkasen ja loppua kohden alkoi menemään paremmin ! Kun sain Fasun hyväksi ravissa, niin otettiin eteen-alas ravit ja mentiin talliin. Tallissa purettiin poni, Henni vähän venytteli ja 'temppuili' Fasun kanssa ja lopuksi käytiin viemässä se takaisin ulos.Siivottiin karsinat ja kello alkoi näyttämään melko paljon ja haettiin Helka ja Viki sisään puunattaviksi. Lähdettiin tänään taas maneesilla käymään ja tällä kertaa kaikki sujui ihan hyvin ! Helka oli alussa tosi laiska pohkeelle, mutta lopussa poni oli aivan innoissaan. Otettiin alkuun pienenpiä pomppuja ja loppua kohden yksi esteistä nousi 85cm korkeuteen. Tultiin se pari kertaa hyvin ja lopuksi Henni pääsi hyppelemään Helkalla ja loppu verkkailemaan. Helka oli tänään ihan semihyvän tuntuinen, mutta välillä se rupesi pelleilemään ja pari kieltoa ja hassua hyppyä tuli. Olen kuitenkin paljon tyytyväisempi tämänpäiväiseen maneesiin, kuin viime kertaiseen :D


Meillä oli maneesi vasta kuudesta seitsemään illalla, joten tehtiin melkein heti iltatalli kun päästiin tallille. Huomenna mennään aamupäivällä Hennin kanssa tallille ja torstaina mulla onkin taas tokkolassa töitä..

oltii ihan samiksii :D

2 kommenttia: