keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Lisää Helkailua

En voi muuta sanoa, kuin että Helka oli tänään ihan super ♥!

Lähdettiin Hennin kanssa tänään tallille joskus 12 jälkeen ja otettiin heti ensimmäiseksi Helka. Laitettiin poni kuntoon ja marssittiin kentälle. Henni ratsasti aluksi Helkalla ja mun silmään Helka näytti tosi kivalta ! Helka oli pirteä, mutta kuunteli ratsastajaa. Henni otti Helkalla kaikki askellajit, jonka jälkeen mie pääsin ratsaille. Taivuttelin ensin käynnissä molempiin suuntiin ja sen jälkeen ravissa. Lopuksi otin pikkaisen laukkaa ja Helka toimi kaikissa askellajeissa kivasti.Helka oli kokoajan niin reippaana, niin käytiin vähän laukkailemassa pellolla ja lähimaastoissa sellaisissa kohdissa, missä pystyi laukkaamaan. Helka oli täysin elementissään päästessään laukkailemaan ja niin olin minäkin, ainankin kuvista päätellen :D Vaihdeltiin maastossakin pari kertaa, niin että päästiin molemmat menemään Helkalla ja muutamien laukkojen jälkeen mie ravailin yhden tien edes-takas ja käveltiin takaisin tallille.

Meiän oli tarkoitus mennä Vikikin, mutta Henni lähti. Mie olin jo menossa hakemaan Vikiä, kunnes tajusin kellon olevan jo sen verran paljon, että oli mentävä bussille. En siis kerennyt Vikiä liikuttamaan vaan lähdin Jennalle pakkailemaan tavaroita ja sieltä bussilla takaisin Jaalaan. Lisää kuvia ja mahdollisesti videoa tulossa viikonloppuna tältä päivältä :)

kesäfiilistelyyyy <3

6 kommenttia:

 1. Tää on kyllä tosi kiva blogi, vähän erinlaisempi ja nätti banneri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia todella paljon :') Kivaa, että pidät blogistani !

   Poista
 2. Onko Tokkolan talli vähän samantyyppinen kuin tämä Kummun tila (jos viitsit lukea vähän tallista, toiminnasta ja hevosista)? :) http://www.kummuntila.fi/ratsastus/ratsastustoiminta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä joo hieman samanlainen talli :)

   Poista
 3. Onko Tokkolan tallilla mahdollisuus kilpailla tallin ulkopuolisissa kisoissa tuntiratsuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis, me vanhemmat hoitajat olemme päässeet kilpailemaan satunnaisesti tunturatsuilla, jos niillä ei sinä päivänä tunteja :)

   Poista