lauantai 2. maaliskuuta 2013

mietintää ratsastuksesta + muuta asiaa

hmm, mistähän sitä aloittaisi. Mun pää on ihan sekaisin kaikista ajastuksista ja tapahtumista. Oon alkanut miettimään ihan hirveästi mun omaa tilannetta ratsastuksessa. Mä oon viimeiset pari viikkoa miettinyt kaikki mahdolliset vaihtoehdot, mutta vieläkään ei tunnu minkään selkeentyvän. Mun tekisi oikeasti tällä hetkellä mieli lopettaa tai pitää ainankin taukoa ratsastuksessa, sillä tuntuu ettei tästä tule yhtikäs mitään ! Täs lähellä ei oo ketään kivaa ponia/hevosta, kenellä mä voisin ratsastaa ja kisata hiukan isompia luokkia. Haluan kehittyä !! Oon junnannut tällä samalla tasolla jo pari vuotta ja pikkuhiljaa alkaa tuntumaan, että mun taso laskee.

Tokkolassa mulla ei todellakaan ole mahdollisuutta päästä kehittymään. Tällä hetkellä siellä ei edes ole kivaa heppaa, kenen kanssa mä oikeasti jaksaisin tehdä töitä. Tallilla ei käy ketään valmentajaa. Toki tässä Jaalassa asuu pari osaavaa hevosihmistä, ketkä voisivat käydä pitämässä tunteja, mutta heilläkin on omat työt ja heidän opetustyyli on aivan erilaista. Kouvolan alueella on pari hyvää valmentajaa, mutta en sitten tiedä suostuvatko tulla Jaalaan asti ja paljon siitä hintaa pyytävät. Kouvolaan asti pääseminen Jaalasta voisi olla hieman hankalaa, kun kuitenkin olisi hyvä käydä vähintään pari kertaa kuukaudessa valmennuksissa.

Jos sut mä takaisin saisin, ois kaikki paremmin ja toisin.. ♥ Oot paras !

Helkalla on kiva ratsastaa, koska se osaa. Poni on kuitenkin sen verran kaukana, että tällä hetkellä pystyn käymään siellä 1-2kr viikossa. Helkankin kanssa on se ongelma, etten enään voi tuosta hirveästi kehittyä sen kanssa. Jotain koulukisoja nyt voitaisiin vielä käydä tsekkaamassa, miten ne meiltä sujuu. Jaa-a, pitää nyt katsoa mihin tämä tästä lähtee menemään ja mitä kerkeän tehdä ja mitä en. Valmennuksissa käynnit maksaa ihan hirveästi, mutta pakko mennä - oma istunta on niiiiiiin järkyttävä ettei voi sanoin kuvailla. Sitten ei jäisi kilpailemiseen niin paljoa rahaa.

Sitten mennäään siihen varsinaiseen asiaan, mistä minä tulin teille oikeastaan kertomaa. Tämä on siis se "yllätys", jos tätä siksi voi kutsua. Kuitenkin.. Ossi lähti tänään takaisin omistajalleen, joten siitä ette tule enään kuulemaan mitään. Harmittaa kovasti, kun näin nopeasti vein ponin takaisin, mutta tätä päätöstä olen harkinnut jo muutaman viikon. Kaikkien kannalta parempi, että näin kävi. Ossin blogiin on tulossa vielä tarkempaa selitystä.

Ehkä nämä ajatukset tästä alkavat selkiintymään, kunhan pääsen taas Minnilläkin kunnolla ratsastamaan ja jos vaikka saisi jotain valmennuksia järkättyä. Hei muuten ! Unohdin eilisessä postauksessa maunita, niin eilen saapui tokkolaan uusi poni :) Se on russiruuna ja se tuli yhdelle tytölle omaksi. Ei siis ole tallin poni vaan yksityinen. Toinen uutinen on, että kaverini Vesku täyttää huomenna 18v :O♥


9 kommenttia:

 1. Voivoi... Sama tilanne. Ei ole rahaa hankkia mitään kilpuria ja jurraan vaan samassa tilanteessa, ärsyttävää. Ja täällä ei ole kenelläkään edes kunnon kenttää, ja valmentajista ei ole tietoakaan! Mutta ehkä tämä tästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä :/ Ehkä sitten kesää kohti alkaisi menemään paremmin :)

   Poista
 2. toivottavasti sun ajatukset selkiää! (:

  VastaaPoista
 3. Hemppapallerooo ♥ tehääks aikakone ja 3 vuotta taaksepäin ajas ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hemppa <3<3<3<3<3<3 voikun se olisi mahdollista :'(

   Poista
 4. Mooips :)) Minne kouluu oot hakenu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka :) En ole hakenut vielä mihinkään, kun haku alkoi vasta nyt pari päivää sitten. Haen Asikkalaan hevoskouluun :)

   Poista
  2. Okei :) Ite hain kanssa hevoskouluu, ypäjälle ja harjuu.

   Poista