perjantai 8. maaliskuuta 2013

kouvolan ponskien hoito

Ulkona on hyvin kylmä ja lämmin samaan aikaan. Aurinko paistaa lähes kirkkaalta taivaalta, mutta tämä tuuli ja viima.. Toissailtana tuntui, että katto lähtisi pään päältä, kun alkoi tuulemaan niin hirvittävästi! Eilen ja tänäänkin on tuullut tosi vaihtelevasti ja välillä tuulen mukana sataa hieman lunta. Tulis nyt vaan se kesä ♥

kesällä pääsee uittamaan heppoi !!

Eilen mä lähdin kiertelemään Kouvolan kauppoja Veskun kanssa. Käytii katsastuskonttorilla varaamassa Veskulle aika pikku-een suorittamiseen, mutta se pääsikin heti suorittamaan kirjalliset. Ja tietenkin pääsi ne läpi ! Vesku menee ensiviikolla suorittamaan inssin ja jos sen pääsee läpi, niin se alkaa kuskailemaan mua ja Minniä kisoihin ja valmennuksiin :p Mä jäin samalla reissulla Kouvolan keskustaan Ellan ja Hennan kanssa. Kierreltiin niitten kans keskustan kauppoi ja neljän aikaa mentiin Ellan kanssa niille. Söin niillä ja lähdin tallille ennen viittä.

Kävin hakemassa Helkan sisälle ja lähdin sillä ilman satulaa kentälle. Kenttä oli melkoisen huonossa kunnossa niin ei siinä pystynyt muuta kuin kävelemään :/ Tehtiiin n. 20minuuttia käynnissä taivutteluja ja ne Helka suoritti hyvin. Helka sai seisoo käytävällä sen aikaa, kun siivoilin heppojen karsinat ja jätin Helkan syömään heiniä talliin. Kävin hakemassa Vikin ja Fasun sisälle, koska lähdin juoksuttamaan Fasua tarhaan vapaana. Fasu juoksenteli tosi hyvin itsestään tarhaa ympäri niin mun ei tarvinnut kuin suuntaa vaihdella. Juoksutin Fasua reilu vartin ja käytiin lopuksi kävelemässä lähiympäristössä. Fasu jäi sisälle ja vaihdoin sen Vikiin ja lähdin sitäkin juoksuttamaan tarhaan. Vikin juoksuttaminen ei meinannut onnistua sitten millään, kun se jäi vain paikoilleen jumittamaan ja vaihteli koko ajan suuntaa :D Vartin verran yrtitin sitä juoksuttaa, mutta lähdettiin sitten lopuksi kävelemään vähäksi aikaa. Kun olin Vikin saanut hoidettua ja laittanut mökkiin, niin kello oli puol 7. Himmailin vähän aikaa tallissa, lakaisin käytävän ja lisäilin heinää hepoille. Kävin tekemässä ruuat ja annoin ne hepoille setisemältä. Pyöräilin sieltä Ellalle ja olin niillä yötä.


Tänään heräsin kahdeksalta, mutta nousin vasta puol 9 jälkeen. Söin, puin päälle ja lähdin tallille yhdeksän jälkeen. Tallilla hain heti Helkan sisälle ja laittelin sen kuntoon. Menin ilman satulaa ja lähdettiin maastoon käppäilemään. Käytiin katsomassa missä kunnossa rautatien toisella puolella tiet on, mutta ei sielläkään voinut muutakuin kävellä. Käväistiin yhdellä metsäreitilläkin kävelemässä ja matkassa meillä kesti puolituntia. Vähän Helka yritti junttaila jossain kohtia, ettei olisi halunnut mennä, mutta rohkeasti se silti ohi meni kaikesta 'pelottavasta'. Tallilla mie hoidin sen ja vein takaisin ulos. Siivosin heppojen mökit ja lähdin Ellalle ja sieltä puol 2 bussilla kotiin.

Tänään en enään tallille jaksanut mennä, mutta huomenna teen työt ja liikutan Minnin. Illalla menen Ilonalle ja viimeistellään Veskun synttärilahja ja lähtään viettämään Hannan ja Veskun yhteissynttäreitä :p Sunnuntaina ei ole töitä, mutta menen varmaankin liikuttamaan Minnin päivällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti