perjantai 1. maaliskuuta 2013

tallleilua tokkolassa

Huomenna mulla on suuri info teille, mutta siitä sitten huomenna lisää ! Pysykäähän lähettyvillä.. Eilen olin siis tosiaan taas töissä ja oli ihanaa aloittaa aamu auringon noustessa kauniiseen säähän. Ei sitä säätä kauaa kestänyt, kun päivän mittaan alkoi hirmuinen räntäsade.. Lähdettiin Veskun kanssa päivällä Lahteen, joten heppojen liikutus jäi illaksi. Sain passitettua pikkisiskoni Riinan mukaani ja lähdimmekin heti ratsastamaan Ossilla ja Minnillä.

Mentiin poneilla ilman satuloita tosi kevyesti, koska molemmilla oli vapaapäiviä kertynyt. Riina meni ensin Minnillä ja mie Ossilla, mutta Minni alkoi pukittelemaan ja jumittamaan paikoilleen niin vaihdoimme. Menin Minnillä kevyesti kaikkia askellajeja ajatellen vain eteenpäin. Halusin saada pelkästään kulkemaan pohkeesta eteenpäin ja aluksi pukitteli minullakin ja jumitti paikoillaan. Sain sen kuitenkin käskettyä eteenpäin. Riinan ratsastaessa Ossilla hän tippui kaksi kertaa. Toisella kerralla Ossi mukamas "säikähti" jotain ja hyppäsi sivuun. ja toisen kerran Ossi lähti jyräämään kentän portista läpi, eikä Riina kerennyt tekemään mitään kun Ossi teki ihme loikan ja Riina putosi. Onneksi Ossi ei lähtenyt mihinkään, kun Riina ei pitänyt ohjista kiinni tippuessaan. Riina sattui sen verran, ettei enään halunnut ratsastaa ja se sitten talutti maastakäsin Ossia sen aikaa kun mie ratsastin Minnillä. Tehtiin Riinan kanssa yhdessä iltatalli ja oltiin saatu tehtyä se ennen seitsemää.


Tänään en tehnyt töitä, mutta lähdin melko aikaisin tallille. Mentiin Ilonan kanssa ratsastamaan Minnillä ja Vinskillä kentälle. Minä menin tietysti ilman satulaa.. Tehtiin pieni este kentälle ja sitä tultiin muutamia kertoja. Minni oli muuten tosi hyvä kaikissa askellajeissa, mutta harrasti jumittamista taas vaihteeksi. Minni malttoi aluksi laukassakin tosi hyvin, mutta loppua kohden alkoi hieman innostumaan. Harmi, kun ei ollut kuvaajaa kun Minni oli niin kiva :p ( Tosiaan, Riinan piti tänään tulla tokkolaan ja mun sinne, mutta säätiedotusten mukaan oli luvattu huonoa ilmaa, joten peruttiin meidän juttu.. Sää oli kuitenkin ihan hyvä, vähän satoi lunta :/ )

Ossilla en tänään tehnyt ihmeellisiä juttuja, otettiin vähän kuvia siitä mutta saan ne vasta huomiseen postaukseen. Tehtiin myös pikkaisen maastakäsin juttuja, kun hain sitä sisälle. Kävin iltapäivällä Ilonan mukana maastossa käppäilemässä Ollilla, kun se ajoi Offea. Mentiin tosi kevyt ja rauhallinen lenkki, niin ei paljoo Ollia rasittanut !

olperoa esittämässä kivarin mätsäreissä, oisko kesä 2011

--> Nyt mä alan katsomaan emma-gaalaa, joten heiheiii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti